Lenne egy bazi fontos kérésem lesz-e valami baja a fékemnek vagy a futó műnek vagy valaminek ha az első emelőt úgy csináltam meg,hogy egy fix cső tartja az elejét a mocinak.
kicsit több mint fél éve hirdeti az arc.sztem feltűnően olcsó,és ha ennyit megérne akkor már rég nem lenne eladó.de ez csak az én véleményem.majd minnyá osztanak az okosok
Na az a lényeg,hogy én valamilyik nap megkérdezek 1-2 ismerőst,hogy nem -e tudnak valahol ekkora lánckereket oké. De lehet,hogy tudok pontos méret után esztergáltatni vagy hasonló műveletet elvégeztetni.
Én kérdeztem hol tudok venni batárnagy lánckereket, erre mondtad hogy motoros boltban, én kértem hogy konkrét boltot mondj, ez nem sikerült,, erre elsirtad magad hogy szar vicc vót, aztán kérdeztem most mi van veled, azt mondtad te sem tudod, erre rád ripakodtam hogy adj az általad használt cuccból, most meg nem emléxel miről volt szó.
Lenne egy bazi fontos kérésem lesz-e valami baja a fékemnek vagy a futó műnek vagy valaminek ha az első emelőt úgy csináltam meg,hogy egy fix cső tartja az elejét a mocinak.
FONTOS FONTOS FONTOS FONTOS FONTOS FONTOS FONTOS
mi a vélemény erről a motoról ? szerintetek naon le van lakva?
http://www.motor.hu/motor_vpag...
Én meg totál meg 1 plusz monokli már jegelem+ police! Good night
beszartok behugyoztok
Amúgy miről is diskuráltunk hmm .
Sajna nem tudok de érdeklődni fogok ismerősöknél ok.
HAJRÁ REAL