a konzol gsxr600/750k8-k9 Valter Moto konzolja... de kawára nagyon nem passzol, hacsak nem alakítod át veszettül...
a csô is gixxer 600/750 csöve, az összekötô Janó Dob munka... sajnos szar képek vannak még csak. hétfôn bevisszük mûterembe...
az egész dob+csô alig 3 kiló... a gyári 6,9 volt + a felsô összekötô...
a hangja nagyon diszkrét alapjáraton, rángatva pedig kezd gorombulni... sajnos a hó miatt nem tudtam kipróbálni. hétfô elvileg megméri Ágó is :)
Mert annak jobb a fényhatása mint ezeknek az univerzális streetfighter fejidomoknak. Ráadásul olcsó is. Szállítással együtt is csak 48 AUD. Meg ha erre még esetleg jön vám meg áfa meg tököm tudja mi, még úgy is olcsóbb a legtöbbtől.
Még egy kérdés ami felvetődött bennem. Amikor fizetek, nekem kell átváltani az összeget HUF-ra vagy megmondja az eladó, hogy hány magyar forintot kell fizetnem?
Hali
A debreceni topicban is őt ajánlották délelőtt. De végül is Csutka segítségével sikerült a rendelés, már csak az illető adatait várom, hogy áttudjam utalni a zsetont.
Gondoltam megosztom veletek is az örömhírt: megérkeztek a gyertyáim.
a csô is gixxer 600/750 csöve, az összekötô Janó Dob munka... sajnos szar képek vannak még csak. hétfôn bevisszük mûterembe...
az egész dob+csô alig 3 kiló... a gyári 6,9 volt + a felsô összekötô...
a hangja nagyon diszkrét alapjáraton, rángatva pedig kezd gorombulni... sajnos a hó miatt nem tudtam kipróbálni. hétfô elvileg megméri Ágó is :)
Az a kipu tartó konzol egyedileg készitett vagy lehet valahol ilyet venni? Nekem is kellene.
A debreceni topicban is őt ajánlották délelőtt. De végül is Csutka segítségével sikerült a rendelés, már csak az illető adatait várom, hogy áttudjam utalni a zsetont.