hoppsz, hogy teljesen ne nézzetek hülyének természetesen azért lemértem a villát , de nagyon szükösen férne el, ezért kérdezem hogy valamelyikötök esetleg probálokozott e vele :)
Helló fórumozók, ismét egy kérdéssel fordulnák hozzátok, ami már kissé túzásnak is tűnhet :D arról lenne szó hogy kaptam egy 200 as dunlop slicket, a baj csak annyi lenne hogy 200as, egyáltalán próbálokzott már valaki ekkora gumit feltuszkolni a ninjára ? tudom jól hogy felesleges a 200as de hátha :) köszi elöre is
Nem sokat akarok rajt emelni kb 5cm max többet nem.
Én naív azt hittem,hogy ha a hátsó telón lévő rugó feletti 2 db csavart csavarom valamelyik irányba akkor változni fog a magassága .
Lenne 1 kérdésem szeretnék emelni a mocin csak azt nem tudom,hogy elég-e a 2db csavart tekerni (jól tudom lefelé kell tekernem őket?) vagy kell a hátsó teló tartályán is állítani.
Köszi a választ.
Én naív azt hittem,hogy ha a hátsó telón lévő rugó feletti 2 db csavart csavarom valamelyik irányba akkor változni fog a magassága .
Lenne 1 kérdésem szeretnék emelni a mocin csak azt nem tudom,hogy elég-e a 2db csavart tekerni (jól tudom lefelé kell tekernem őket?) vagy kell a hátsó teló tartályán is állítani.
Köszi a választ.
Kor,B4,stb.