Most teljesen mindegy milyen motorról van szó, ha zxr-el mentem volna ott ugyanakkor az is összetöröm. Itt egy dologról volt szó, mégpedig hogy erős lenne a zxr 250 után a hatos. Vagyis ez volt a srác kérdése. Tehát a lényeg az, hogy nem azért törtem össze a motort mert erős hanem azért mert igy hozta a helyzet.
Igazad van, ki lehet kerülni a teherautót, ha van tapasztalatod. Azt a részeget is, aki városba jött velem szembe és be akart előttem fordulni balra, szürkületben kivilágítatlanul, azt csak annyira tudtam kikerülni, hogy a lábtartóm beleakadt a drótszamara elsőkerekébe. De majdnem sikerült kikerülnöm. (zzr 400 volt még akkor) A lábtartóm le is szakadt. Szerencsére normális tempóban közlekedtem. Ha gyorsan megyek telibeverem egy az egybe. Szerencsére nem így történt.
Nem lehet mindent elkerülni. Ezt te is tudod. Ha a részeg fószer fél másodperccel később fordul be, akkor már ki se tudtam volna kerülni! Szerencse is kell hozzá!
Pedig ezt most nem a gonoszságombl fakadt. Egyszerűen bizarnak és morbidnak éreztem, hogy az a két ember döngeti a mellét aki A. 1 hét után porrátörte a mociját, B. alap motoros balesetben szintén összetörte a motorját. Ezzel nem azt mondom, hogy ők voltak a hibásak hisze egy kiszaladó állat meg vagy egy figyelmetlen teherautós nem kivédhető de még is....
Csak ahogy továbbgondolom "ÁÁ ne fossál, én is zxr 250-ről huppantam át hatosra. És milyen a moci? Azt nem tudom mert csak 2 napig használtam aztán lezúztam. Jó akkor Janou neked milyen a moci? Hát ő izé fasza... lesz ha megjönnek az alkatrészek. "
Hát de nem?
Nem lehet mindent elkerülni. Ezt te is tudod. Ha a részeg fószer fél másodperccel később fordul be, akkor már ki se tudtam volna kerülni! Szerencse is kell hozzá!
Csak ahogy továbbgondolom "ÁÁ ne fossál, én is zxr 250-ről huppantam át hatosra. És milyen a moci? Azt nem tudom mert csak 2 napig használtam aztán lezúztam. Jó akkor Janou neked milyen a moci? Hát ő izé fasza... lesz ha megjönnek az alkatrészek. "
Hát de nem?
ÁÁ ne fossál, én is zxr 250-ről huppantam át hatosra. Pedig én még normális ember méretű sem vagyok.
Vagy csak nem tudnak?