az FI lámpa nem villog az akksi miatt,továbbá a 03-as kulcsa nem immós tehát nem kereshet senki senkit.szakszervíz-hibakiolvasás.
hogy nekem mé nem volt soha ilyen bajom vele,szinte már-már hiányzott esküszöm.Az állandóan szanaszéjjel repedő Yoshi-n és a beragadt gólyón /a váltóban/ kívül semmi bajom nem volt vele.pedig kapta az ívet végig.nem való nektek kawa-túl puhányan bántok vele ez a baj
Ha kiveszed a kulcsot és villog az semmit sem jelent, csak, hogy az immo keresi a kulcsot.
Ha ráadod a gyújtást és tovább villog az gáz.
A szervízkönyvben le vannak írva, hogy milyen villogási ciklusok ismétlődése mit jelent.
Sziasztok
Annyi kérdésem lenne h a 03-as zx 636-ba az ülés alatt található az aksi? Ha igen akkor azt h lehet kiszedni ?
Ja és a mocin FI lámpa állandóan villog ez az aksi miatt van ?
A képen bekarikázott lámpa az!
Előre kösz a segítséget!
Teeeee,felejtsd már el azt a fost még mindig ezen rágódsz?
Látszik rajta,hogy álandóan keltek feküdtek vele,milyen lehet a műszaki állapota? ha ránézésböl gané.
Tanulmányozd,hogy az alu váz milyen sérülékeny.
De nemszeretnék bele avatkozni a döntéseidbe
És ki mondta, hogy jó döntés volt? Meséljek a baleseteimről? Arról, hogy 2X gázoltam motorral embert? Hogy mennyi ideig tartott összerakni a széttört mocit? Ja és volt egy nagy különbség. Én nem kérdeztem meg senkit mert nem akartam, hogy lebeszéljenek róla.
Próbáltam már 600-ast nem is egyet (kawa 636 GSR-R 600) és nem voltak életveszélyesek szerintem az jó lesz következő lépcsőnek. Amúgy sem vagyok az az ész nélküli motoros.
Am az adatlapodon alapján mintha te is 600-assal kezdtél volna vagy nem? Akkor nem értem ezt a mondatot "Ez ugyan az mint amikor jön a hülye és megkérdezi, hogy sok-e a 600-as kezdőmotornak? Ha 20-an mondják neki..."
hogy nekem mé nem volt soha ilyen bajom vele,szinte már-már hiányzott esküszöm.Az állandóan szanaszéjjel repedő Yoshi-n és a beragadt gólyón /a váltóban/ kívül semmi bajom nem volt vele.pedig kapta az ívet végig.nem való nektek kawa-túl puhányan bántok vele ez a baj