kössz dnor!ugyan ilyen szerkemyüm van nekem is mint amit a képen küldtél.egysébként egy 2005 ös 636 os rol van szó.akrapovic rendszerrel.most azon vagyok hogyan tudom az egész dobozt kiiktatni az ülés alól.mennyi lenne bontottan a cucc?
a kawiforums-on fent van az Ivan's servo eliminator kapcsolási rajza. ami egy mezei IC (kb $5-be kerül), az összes érték, úgyhogy ha valaki nem teljesen sík hülye, simán meggyártja 2 perc alatt... Itt olvasható
Nincs mese, eladom mindenképpen. Kell rá faridom, fejidom merevitő konzol, tükrök, jobb első lábtartókonzol és plexi. Többit hegeszteni, itt ott pótolni, gittelni és fényezni. De ezeket már az új tulaj fogja elvégezni/megvenni.
Tobb napon keresztul turtam a netet, de nem sikerult megtalalnom, hogy hogyan lehet teljesen kivaltani elektromos / elektronikus uton (ugy, hogy a szervo motort is ki tudjam szorni az ules alol) pedig ha jol emlekszem valaki (Ivan? ) gyart hozza, bar nem tul olcson - es ezek szerint megoldhato, viszont amit olvastam az alapjan nem csak egy ellenallasrol van szo, mert az ertek dinamikusan valtozik (ahogy valtozik a servo allasa..)
mechanikus megoldas eleg egyszeru, en vegul is amellett dontottem (egyebkent pl az Akrapovic (a kepen) vagy a Two Bros is hasonlot ad a dobjahoz...) kb fel ora alatt megvolt. Itt egy leiras, ez alapjan gyerekjatek:
tönkre ment a villanymotor és mivel sport rendszerem van nem is szügséges.de igy hogy rossz az fi lámpa folyamatosan ég.most azt tanácsolták a motort válsuk fel egy ellenállással és akkor a hibajel elmulik.van esetleg valami ötleted arra hogy kapcsoljam ki a hibajelet az exup nélkül?
sziasztok srácok!lenne egy számomra fontos kérdésem!tudja valaki mekkora ellenállásu az exup szervó motor.kimérni sajnos nem tudjuk igy hogy kimult.köszi!
Itt olvasható
gondold meg
nehogy eladd a vasat.csináld meg szépen és májusban találkozunk a kawanapon.csak idomok kellenek nem?
Tobb napon keresztul turtam a netet, de nem sikerult megtalalnom, hogy hogyan lehet teljesen kivaltani elektromos / elektronikus uton (ugy, hogy a szervo motort is ki tudjam szorni az ules alol) pedig ha jol emlekszem valaki (Ivan? ) gyart hozza, bar nem tul olcson - es ezek szerint megoldhato, viszont amit olvastam az alapjan nem csak egy ellenallasrol van szo, mert az ertek dinamikusan valtozik (ahogy valtozik a servo allasa..)
mechanikus megoldas eleg egyszeru, en vegul is amellett dontottem (egyebkent pl az Akrapovic (a kepen) vagy a Two Bros is hasonlot ad a dobjahoz...) kb fel ora alatt megvolt. Itt egy leiras, ez alapjan gyerekjatek:
egyszeru megoldas
viszont ehhez kell egy mukodokepes szervo... tudok egyet, mert bontottam egy 636-ot.
Milyen evjarathoz, es melyik ket lab kozott akarsz merni, merthogy nem csak ket polusu a csatalkozo...
hátsó:5e