Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűha Mivaa? Komolyan nem értem.
Attól függ melyik van elöbb: Az üzemóra vagy a km
Hát az fasza. Én ilyen 500-600km-re gondoltam. Akkó lehet mégis szóba jöhet ü.ó.-ás motty.
Egyik felem folyton azt mondja épitsd újra és használd. A másik pedig azt diktálja, hogy el kell adni. De ez már eldöntött dolog, megy a kawa ha törik ha szakad.
1000-1500km ez az idő kb.
látod ezért ne add el... Ő sem szeretné
Szemrebbenés nélkül tolnám kifele.
Nem szeretnék rá költeni. Mindenképpen mennie kell és hiába költenék rá azok az összegek csak minuszba mennének úgyis.
Én ilyen időben ki nem hozom a masinát a garage-ból !
Na igen,de szerintem a SuperMoto-k 90% üzemórás!
Miert nem probalsz az ebayrol berendelni a ninjahoz cuccokat. Szare hugye vannak jo cuccok
Szerintem már eladta, meg ha egy mód van rá, mellőzném az üzemórás gépeket.
Hát hallod....nincsen sok minden. Ma megjárattam a motort garázsban. Jajj de jól esett volna menni vele!
De lehet hogy csak volt neki!
Szabi46-nak még hoztad fel a csere témát?
Van neki egy KTM 450SM-je és Ninja-t szeretne!
Szia Szkráccs, mi a helyzet veled?
Hellaaauuu
Sziasztok ,Szép estét Kawa fanatikusok !
Azt tudtam,hogy vékony,de hogy kényelmetlen is azt nem! 15-20h olajcsere ?! Az igen! Nagyon rövid idő,az új olaj még meg sem járódik benne igazán máris csere!
Kisgyerek 323!
Elnézésed kérem,de még saját magamnak sem sikerült képeket készítenem nem hogy az interneten lévőknek,de ami késik nem múlik! Készítek mihamarabb és töltök fel frisseket az adatlapomra is és persze számodra is!
Kawasaki pályanapon. Crazyt meg megismerem , még ha ő nem is engem.
tutkerály hogy Hungaroringre nem üres kézzel fogok kimenni, akármi is lesz az eredmény.
Ez egy rekesz sör lesz
Bejelentését rögzítettük, hamarosan értesítjük.