Elvileg kiszámítják mennyi kell kifizetned törthónapban. például a teljesítményadó 10e fél évre. és te csak márciusban helyezed forgalomba, akkor a fele lejön és szeptemberben befizeted a második féléves 10e-t + a törthavi 5e-t
Engem csak akkor erdekelne hanem kellene jovore teljesitmenyadot fizetnem Tobb helyen is ezt az idezetet talatam.... Sõt, súlyadót sem kell fizetni a kivonás hónapjának utolsó napjától az ismételt forgalomba helyezésig!....
De ezt amugy is januar elso heteben kellene fizetni , nem? Utana meg siman behajtjak rajtam vegulis akkor itt csak kesobb fizetem be a teljesitmeny adot
Ertetlenkedek 1 kicsit.
En most juniusba fizettem be a 2. feleves kotelezot 14k-t. ELmegyek a az okmanyirodaba megmodnom hogy 6 honapig csoki kiakarom ideigleneses vonni a forgalombol. Csekket ad befizetem elmegyek a biztositohoz hogy megmondjam nekik hogy kivan veve a forgalombol januarba orulok hogy nem kell teljesitmenyadot fizetnem :D De itt utana visszamenoleg sem tudjak lehuzni a teljesitmenyadot? tavasszal meg online kotok megint egy biztositast.... Remelm nem hagytam ki semmit :D
De ezt amugy is januar elso heteben kellene fizetni , nem? Utana meg siman behajtjak rajtam vegulis akkor itt csak kesobb fizetem be a teljesitmeny adot
En most juniusba fizettem be a 2. feleves kotelezot 14k-t. ELmegyek a az okmanyirodaba megmodnom hogy 6 honapig csoki kiakarom ideigleneses vonni a forgalombol. Csekket ad befizetem elmegyek a biztositohoz hogy megmondjam nekik hogy kivan veve a forgalombol januarba orulok hogy nem kell teljesitmenyadot fizetnem :D De itt utana visszamenoleg sem tudjak lehuzni a teljesitmenyadot? tavasszal meg online kotok megint egy biztositast.... Remelm nem hagytam ki semmit :D
vagy faszomsetuggya
Cso mindenkinek...
Elekrola jaja kurva colinger vagyok
de ezt nem is mondta senki
te mé nem akarsz jönni?
akkor már ketten vagyunk