Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Mióta versenyzel Crazy?
ja és juteszembe a DT összsítés.kár volt kihagyni a pringet.ottmaradt biztos 11 pont ugy két hellyel feljebb lenne.600 assal 750 ben
sárga bizony.mint az irigyek feje
ja -ja szkenes csodálkoztam is néha hogy ott ahol 41 mp-t kéne mutatni ott most mé 38?hu mondom ez geci jó kör lesz.erre basztam neki mindenhol mégjobban majd amikor beértem ugyanolyan volt mint az előző akkor esett le hogy másik tornyot fogott
hhhmm... GPT esetében ez azt jelenti, hogy egy sárga jeladóval több ilyen scan-es cucc is működik ecccerre... viszont ha sok van egymás mellett, (jeladó) akkor összeakadnak...

LX
a sárga jeladós? mert akkor az a scan-es... ha jól emléxem... a másikon te állítod be a jeladót, meg a vevőt is egy közös értékre... vagy beállítod a jeladót egy értékre, majd oda tartod a vevőt az adó elé, és leolvastatod...

LX
scan az az, h megtalálja a többi tornyot is, és leveszi a jelet, nem csak a sajátjával használható.
nem kell jövőre mert kpl műszerkonzol lesz remélem
asszem 60 kört tárol,de soha nem tudtam annyit menni amennyit el tudna tárolni.toronyórával dobozában 25.és mekk van csinálva 200V os adapterre igy nem kell elemmel és akksival baszkodni.és ezt nem kell földhöz vágni mert működik.
scan?az mit keres?végig tudod léptetni az összes kört és előre kijelzi a legjobb kör számát és idejét.nem egy bonyolult darab-ellenben működik
kiszedtük baszdmeg, de ne tudd meg. Beleütöttem egy nagyobb csavarhúzót, meg fogóval. 1 óra volt. Azóta kicseréltem az összes csavart imbuszra.
Köridőmérő, toronyórával mennyi?
Mennyi kört tárol? scan funkciós?
ezt mi a faszért adod el, jövőre ez is kell, nem?
G.P.T.Chrono.ami fenn volt a kurván.épp most irt egy érdeklődő,hogy van e torony hozzá.baszki komletten hirdetem-abban szerinted benne van a torony?multkori kérdésedre nem tudtam válaszolni,remélemmegodódott a beszakadt csavar
ja,majd nézegetem
Milyen köridőmérőt adsz el?
jo jo de remélem egy számmal nagyobbat rendeltél belőle mint a lábad.inkább kicsit nagy legyen mint szoritson,mert az ugy hamar fájdalmas lesz

Na lépőpálya van jók legyetek Bye
Használni is fogod?
igen.ez egy alap wrx elég lájtos.15 alatt ki.de egy éve nem mentem vele.de jön a tél ugyhogy mostmá muszály lesz
minggyááá itt lesz a csizmim
2000 turbo?
15 alatt kijössz vele vegyesbe?
Am szép autó gyógyítsd meg minél hamarabb, tetszenek ezek meg amit képviselnek...
mivammá basszameg
egy balosban keresztbecsúszáskor kelleténél lejebb ment a segge és a jobb hátsó kerék megakadt a vasúti sínben a többi már jött magától
én minden évben megtisztulok csak igy lehet törekedni a mégjobbra
Nem-nem csak érdekelt, mert láttam képeid közt
Hogy sikerült szegényt kibillenteni híres egyensúlyából?
Miért adogatsz el mindent?