Te Crazy. Már korábban is kérdezni szerettem volna hogy milyen kamerával és milyen tartó konzollal csinálod a vidiket? Nagyon bejönnek főleg azért mert nemcsak a plexi meg a km/h látszódik hanem sok minden De még sincs szélzaj!
Jazzt azért szeretjük mert jók a pultoscsajok és a tulajt is ismerjük Gipszel elég gáz a buli Tegnap estefele még csapattam a városba 1-2 karikát a kawával de ahogy elnézem a mostani időt nem bántam meg!
Kálvintéri Jazzbe voltunk! Vegyipari szallagtűzős csajok ott foglaltattak asztalt De mindenhol telt ház volt a Deepbe akartunk lemenni de esélytelen volt!
Megint gipszbe van a kezem Mán mindegy úgyis vége a szezonnak. Jövőhéten műtét a szememmel ,összejön itt minden.Valami kis fostaliga gyerek gondolom hogy menőzzön a csajoknak (szallagtűző ünnepség volt tele volt a város kis vasalt hajú,inges gyerekekkel) beszólt haveromnak és mivel haverom boxol ő ugye nem üthet még önvédelemből sem ezért rám maradt feladat. Tesómék meg pont gépkocsis szolgálatban voltak de nem ők vittek be a yardra. Amúgy nem lett semmi felfüggesztett csak valaki említette én meg azt hittem hogy annyit kaptam . Én megúsztam egy alkar és hüvelyk ujj töréssel a srác meg megpuszilta a cipőmet
Kicsit akkor elbeszéltünk egymás mellet, de sebaj!
Jövőhéten délelöttös leszek, de akkor holnap rádcsörgök, és megbeszéljük, hogy mikor üssük nyélbe az üzletet.
novemberbe asszem meglepem magam egyel! ugyis dec 1-én szülinapom aztán ajándékba jólesz magamnak