Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi köszi!
novemberbe asszem meglepem magam egyel! ugyis dec 1-én szülinapom aztán ajándékba jólesz magamnak
Hello
Ezt magyarba is meglehet venni?
igen ezt a kameraszöget én is ki akartam próbálni de eddig még kimaradt
Nagyon jó kis bemutató videó! Azt hiszem lesz mire spórolni
Fúú de durva cucc! link
Te Crazy. Már korábban is kérdezni szerettem volna hogy milyen kamerával és milyen tartó konzollal csinálod a vidiket? Nagyon bejönnek főleg azért mert nemcsak a plexi meg a km/h látszódik hanem sok minden De még sincs szélzaj!
multkor valaki itt aszonta hogy nem biztos hogy elég neki a 636 ....biztos ez?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Akkó megsem szólaltam
mindig is azon vótam
Akkor próbálsz te is jó útra térni?
pont ilyenem van nekem is
Te sem vagy 100-as Kavics is back....
Ja fent! Kavics is back néven :D NA ne offoljuk szét a topicot mert szétrúgják a seggünket a nagyok
Jazzt azért szeretjük mert jók a pultoscsajok és a tulajt is ismerjük Gipszel elég gáz a buli Tegnap estefele még csapattam a városba 1-2 karikát a kawával de ahogy elnézem a mostani időt nem bántam meg!
IWIW-en fent vagy?
Pf az egy köpködő Ha Deepelni akartok szólj és segítek bejutni barátom spanja a kidobó. Szerdán egy jó Lovarda?
Kálvintéri Jazzbe voltunk! Vegyipari szallagtűzős csajok ott foglaltattak asztalt De mindenhol telt ház volt a Deepbe akartunk lemenni de esélytelen volt!
Mi is voltunk tegnap Fazekas szalagtűzőn
Én is alkottam szerdán Lovardában, de nekem nem tört el semmim
Merre mentetek este?
Megint gipszbe van a kezem Mán mindegy úgyis vége a szezonnak. Jövőhéten műtét a szememmel ,összejön itt minden.Valami kis fostaliga gyerek gondolom hogy menőzzön a csajoknak (szallagtűző ünnepség volt tele volt a város kis vasalt hajú,inges gyerekekkel) beszólt haveromnak és mivel haverom boxol ő ugye nem üthet még önvédelemből sem ezért rám maradt feladat. Tesómék meg pont gépkocsis szolgálatban voltak de nem ők vittek be a yardra. Amúgy nem lett semmi felfüggesztett csak valaki említette én meg azt hittem hogy annyit kaptam . Én megúsztam egy alkar és hüvelyk ujj töréssel a srác meg megpuszilta a cipőmet
Mit balhéztál már?
eladók!
Kicsit akkor elbeszéltünk egymás mellet, de sebaj!
Jövőhéten délelöttös leszek, de akkor holnap rádcsörgök, és megbeszéljük, hogy mikor üssük nyélbe az üzletet.