Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

húúúúúúúúúúúúúúú....annyira lehet fektetni kanyarokban,hogy az ész megáll...a hátsóm valami keverék,240-et legomboltak érte,hogy szopják meg...,de megérte
YO MI?
kici ninjám kapja a zsíííír új Bridgeket
nem fáj neki
köszi skacok,hogy egyem a sziveteket
Csak a buzi vadnyulakkal vigyázz Allattomosak fakkkkkkkkk
Még csak annyit tennék hozzá Crazy hozzászólásához, hogy "nem fog fájni"
nekem is ez az első ne aggódj.
Ajjj, akkor csak óvatosan és ügyesen! Vigyázz magatokra! Széles utat!
Akkor csak óvatosan ... én is most ismerkedek a technikával én is most vettem az első komoly mocimat, észnél kell lenni
ezt nem árulhatom el ... ez az első vasam
És mióta motorozol Mókika?
danke schőőőőn
Amúgy itt van, elv. Neked a bal oldali köll :
http://www.kemobil.hu/oldal_im...
5 killa a Teszkóba perc littya (szép Ződ az is)
ááááááááááá,dehogy vagyok én morci csak annyi támadás,okos szó ért az utóbbi időben...érted,inkább magamra maradtam a szípsígemmel
okosan megyek,csak addig húzom a gázt,amíg én viszem,amint ő venné át az irányítást,picit elengedem a gázt
Nem akartam én, hogy morcos légy, de hát ..... Pedig olyan sok szépeket írtam még, pont ezt sikerült "kibányászni" belőle ?....
nem mondtam,csak okos légy mert én még mindíg ugy érzem nem veszek nagyobbat mert még sok van ebben is.bár azzal jobb kerózni
..téves infó.itt a zx-6R tulajok a főnökök
csak már több pasas ne állapítsa meg,kérlek,hogy a ződségem nem kicsilányok kezébe való,mert akármilyen hihetelenül is hangzik,de én megülöm ám és még tetszik is neki
há honne lenne?
carzynek ne beszélj vissza itt ő a "főnök"
hunne kőne ... csizma is,azod is van?
Az amúgy mióta van, hogy ilyen helyes, "fasza" csini csajok ilyen bazi nagy motorokkal szállnak harcba velünk ? (Vagy csak tuti én vok má' olyan öreg)... Sok sikert az olajcseréhez Drága ! Én is szivesen megcsinánám az "olajcserédet" , de úgy fest má' +előztek.... Grat a "zőccséghö" !
2-0 gyerekek csak a DEBRECEN!