Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

le kéne dugózni ugy hogy később még lehessen pc-hez merni.erre az elvetemült 5letre gondótam
mi a faszért nem visszük el az a fostalicska hulladékot a janóékhoz? vagy add oda, elintézem! picsábóóóó!
jóvan!

na elmentem muzsikáni!
semmi.még messze van 4.-e.
fel-le-ki-be ömlővel mivan?
Ha nem hát nem
nem tom ki az
Heló
Bizony volt. Úgy emléxem postaköltséggel együtt volt 5E a szimeringpár+szerelőmnek fizettem 14E-et.
Sziasztok!
Nekem nagyon bejött a Lime Party,de sokkal jobban a pályázás!
Igaz most voltam először a H-ringen,de remélem ki tudok még jutni többször is!
Most már tényleg biztos,hogy megcsúszik a kuplungom melyet a pályán is és a mai napon is észrevettem!Főleg a magasabb fordulatszám tartományban csúszik meg olyan 10.000 felett komolyabb gázadásra!
Hülyedzsó 65 forint az Öhlins jó állapotú érdekel?
Na ez pont jókor jött! Köszönöm az infót! Mégkutakodok a net után ahogy olvasom itt a régebbi hozzászólásokat szkráccs kolegának is voltak ezzel kapcsolatban gondjai...
valszinű nem a hengerfejtömítés ment ki.persze hogy szimmering.párban cserélendő porvédőstül.munkadijastól kb 20-25e.
Háj evribádi!

Van 1 kis gondom mióta gipsz van a kezemen nem is használtam a mocit és 2-3 hete áll a garázsba! A lényeg hogy a villaszár jobb oldalán pár olajcsepp ott volt a betonon! Megnéztem a másik szárat az meg száraz mint a sivatag? Haver szimmering bajra gyanakszik..Ti mit mondtok így láthatatlanba vagyis amiket leírtam mi lehet a probléma!? Mennyibe fáj egy ilyen szimmering ha valóban az a baja...
Kuka lett a blokk?
Sziasztok 2007-es Zx-6-hoz vannak motorikus alkatrészeim jó áron ha érdekel valakit.....30/577-13-11
SZEVASZTOK!
tényleg az vagy
Rodoson... De jó megy egyeseknek, és így is csak egy szaros 05-ös zx6ra futja? .
Sejtettem
Egyébként hiányoztak neked ezek az emberek? Ne is foglalkoz velük.
Nem rád!
Te cimbora vagy.

Nem személyeskedünk, csak nem értem.
Rodoson.
Nem én növesztettem! Dia vette a sört!
Az én pénzem a második nap elfogyott... OUZOKóla.
Mythos sör!
Kire gondolsz? Személyeskedjünk egy kicsit
Mi van Muja, mi ez a tengeri kép a fényképek között? Hol növesztetted a sörpocit?
Szevasztok buzzer....mármint barátaim!

Sokaknak biztos büdösek vagyunk, ezért nem kerestek minket a ringen.
már nem volt rajta sok,de ott elfogyott.ez van ecsém