Nem vagyunk egyformák,de ha valaki hamar haza szeretne érni 2300 kilóméterről akkor nem nagyon van alkalom 150 kilóméterenként megálni,mert akkor sosem ér haza
Hát a a 636 nem ilyen nagy út megtételére való,nekem a múltkor elég volt 500 kilóméter,ki volt mindenem,sőt szinte az összes sport motor alkalmatlan ilyen nagytávra.
Hazajöttem. 3 nap = 2300km.....
Az eredmény: eladó a motorom és az összes ruhám....Ha valakit érdekel, a "ruha, csizma..." rovatban olvashat róluk!
Úgy érzem magam mint ha 2 napja vernének, hiba volt az utazás sajna...
Szevasztok zöldek, én kiszálltam elég lesz nekem sajna endúró is a jövőben.....
Értettem Főnökasszony !
Ui: Az baj, hogy 130kg vagyok, ehhez hozzájön a bőrruhám az +20kg, a 30kgos hátitáska(a kisebbik, mert télleg nem is akarnék zavarni), ill még feltétlenül 1 Teszkós szatyor Löncshús, hogyha útközben megéhezné(n)k.... ? Szereted a Löncshúst (bőkenyérrel) ?
Inni abszolút nem iszom, kivétel amikor Szép Szőke Hölgyek vezetnek 1 Ződ szín, több mint 600as gépen..... (Na akkor csak Szilvapálesz, kortyolgatva) ? Ez szerintem se lenne akadály, há' nem így van ?
Túrához a kormánycsutkákat kicsit jobb lenne, ha alá lehetne fordítani. 150km-ként kávé, hamburger,cola , ez-az....
Az eredmény: eladó a motorom és az összes ruhám....Ha valakit érdekel, a "ruha, csizma..." rovatban olvashat róluk!
Úgy érzem magam mint ha 2 napja vernének, hiba volt az utazás sajna...
Szevasztok zöldek, én kiszálltam elég lesz nekem sajna endúró is a jövőben.....
De nincsen ilyen meleg fejünk sem.
Addig sem az állam használja a pénzem.
Ui: Az baj, hogy 130kg vagyok, ehhez hozzájön a bőrruhám az +20kg, a 30kgos hátitáska(a kisebbik, mert télleg nem is akarnék zavarni), ill még feltétlenül 1 Teszkós szatyor Löncshús, hogyha útközben megéhezné(n)k.... ? Szereted a Löncshúst (bőkenyérrel) ?
Inni abszolút nem iszom, kivétel amikor Szép Szőke Hölgyek vezetnek 1 Ződ szín, több mint 600as gépen..... (Na akkor csak Szilvapálesz, kortyolgatva) ? Ez szerintem se lenne akadály, há' nem így van ?