Augusztus 2. felében leszek csak elérhető motoron! Közbejött 1-2 olyan dolog ami miatt nem nagyon ülök motorra! Egyik legjobb cimbim totálra törte magát és mondanom sem kell hogy szülők meg párom most még a motor közelében sem akarnak látni... Megvárom amíg lenyugszanak...
Egyébként meg a legtöbb ember egyszerűen képtelen elviselni ha szembesítik a hibáival. Egyik motoros ismerősöm a 400-as Hondájára felrakott hátra valami 170 vagy 180-as gumit. A gyári méret asszem 140-es volt. Katasztrofálisan nézett ki. Kérdezem, hogy még is hogy gondolta ezt? Persze 30 másodperc múlva kiderült, hogy annyit nem ért a motorokhoz mint én a mélytengeri búvárkodáshoz. Mikor szembesítettem ezen hiányosságaival igen csak megsértődött. Aztán végül sikerült megbékítenem azzal, hogy csak az ő életét féltem mert ha 120-nál lefordul a gumi a felniről akkor valszeg ott is marad. Persze annyira nem értek ehhez, hogy tudjam valóban megtörténhet-e ez de akkor jól hangzott.
Én mind a kettőről írtam. Ha az autópályán szembejön valaki arra nem lehet számítani, ha elkapar a motorod kettesben arra igen. Ha megijedsz tőle nyilván meg is lepett. Ergo nem számítottál rá valszeg azért mert még sosem fordult elő. stb. stb. stb.
mi van, senki sem dolgozik – vagy ezért is pénzt kaptok?
A bal oldali kar a fék vagy a jobb?