szkrács nehogy új idomokat vegyél! a töredékéért összeheggesztik neked! sőt még van olyan műanyagos aki pótolni is tud. egy gyári idomgarnitúra kurva sok ropi. dobd fel a listát tényleg mire lenne szükség és körül nézek én is otthon.
A lényeg, hogy talpra fogsz állni.
Plexit, előre szólok, hogy tudok adni azt ne vegyél.
Van még egy törött fejidomom, hegesztetni kell.
Megvan a gyári kipufogó, csak karcos.
Mielőtt bármit veszel ír egy listát mi kell, a három év alatt rendesen fel lettem szerelve cserealkatrészekkel.
Minden műanyagot meg tudnak csinálni, ha megvan minden darabja.
uhh...részvétem...de az a lényeg h te megúsztad.kitartás...pikkpakk összeáll a vas
az enyém ma lett használható állapotba hozva,mivel 2hónapja lezúzta egy figyelmesen parkoló egyén ...kicsit meg is tekertem.ha valaki tud esetleg ócccsóba idomokat az jelezze!
köcce
Vitáról szó sincs...
Fórumtárs1 birtokol egy 05-ös ZX-6R-t, mire fórumtárs2 megjegyezte, hogy szép és ritka...
Én - mint az egyik legfrissebb naív 05-ös ZX-6R tulaj igyekezvén magamból nem feltétlenül hülyét csinálni - megkérdeztem fórumtárs2-t, hogy ugyan mi olyan ritka a mocin, ha egyáltalán egyre gondolunk... Erre jött 2-3 félreérthető válasz, íráshibákkal, szövegértelmezési problémákkal mindezt megspékelve egy beleszőtt RR történettel....
Harag nincs, Isten azt akarta, hogy ne legyünk egyformák és én ezt ez esetben cseppet sem bánom...
én jól vagyok köszönöm, csak a lelkem esett szét! az újjam picit hátratört, de a ruha védett eleget! Bükkben jöttünk lefelé egy kanyarban valami átdobott és szemből jött egy suzuki. A motor telibe kapta én meg elcsúsztam mellette! Pedig nem volt nagy tempó 50-60km.
Most megyek megnézni.
Ismeri valaki a gépet?