Hy!
Semmi közöm hozzá,de szerintem egy 4 éves 600-as motorért ne adj annyi pénzt!Jelen piaci helyzetben ez sok pénz érte,attól függetlenül,hogy szerintem is ez a valaha gyártott legjobb hatos!
ennél többet pedig nem nagyon kap ért sz'tem... sajnos ez a piac... ennyit ér... Sz'tem ha ügyes vagy, odaadja azt is... 60e-nél többért nem igazán tudja azt sem eladni... ha egyáltalán el tudja... ott porosodik majd neki a szekrényen....
ha normálisan használja, akkor nem is lesz válla... mivel viszont én már rég nem a gyári tárcsát használom, ezért fingom sincs a motorho pedig semmi közöm... csak szeretem a kawát... pedig egy blokk már nekem is megállt....
Te biztosan a pulyája vagy és jutalákot kapsz...
Hé,, Vagy Te vagy az?
Az ára, a felszereltsége és az állapota alapján jó vételnek tűnik.
Mennyire kopik a féktárcsa pályán, sinter betétekkel?
Az ő tárcsája teljesen sima... semmi válla nincsen...
ez a beszéd... cserélj benne gyakran olajat.. mindig legyen max körül az olajszint, és akkor sokáig élvezheted a motorozást... csak maradj életben rajta...
nagyon sok apróságon múlik a történet.. pl milyen a csuklód, mennyire rugdosod a váltót.. van-e bármi anyaghiba a motorban.. vagy eseteleg hétfőn vagy pénteken rakták össze a blokkot? És tényleg lehet hogy a legnagyobb "jóhiszeműséggel" adod el a motort, és két sarokkal odébb megáll, mert nem is tudtál róla.... Szóval egy nagy adag szerencse szükséges a jó használtmotor kiválasztásához... no meg jó szem és fül...
Semmi közöm hozzá,de szerintem egy 4 éves 600-as motorért ne adj annyi pénzt!Jelen piaci helyzetben ez sok pénz érte,attól függetlenül,hogy szerintem is ez a valaha gyártott legjobb hatos!
Nem erről írtad,hogy már a blokk sem bontatlan?
LX
A pályaidomot csak plusszpénzért adja.
Azt mondja, szerinte így is szaré-hugyé van...
LX
LX
LX
Ismeritek?
Hé,, Vagy Te vagy az?
Az ára, a felszereltsége és az állapota alapján jó vételnek tűnik.
Mennyire kopik a féktárcsa pályán, sinter betétekkel?
Az ő tárcsája teljesen sima... semmi válla nincsen...
LX
Nagyon erőltette, hogy egyedül vigyem el a gépet....
, ,
LX
Megveszem őt, aztán ha baja van, lesz kinek anyáznom!
11k alatt pályán mennyire kopik meg a féktárcsa?
He? He?
LX
Havernak itt Debrecenben 46 e kilométer abból vagy 20-25 pálya soha semmi baja nem volt. Ja meg az a számtalan 6. teli Debrecen-Pest
LX