Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze azért is mert ezekből kevesebb van.
A kawák mindig is drágábbak voltak mint a többi márka 600-asai.
Hy!
Semmi közöm hozzá,de szerintem egy 4 éves 600-as motorért ne adj annyi pénzt!Jelen piaci helyzetben ez sok pénz érte,attól függetlenül,hogy szerintem is ez a valaha gyártott legjobb hatos!

Nem erről írtad,hogy már a blokk sem bontatlan?
ennél többet pedig nem nagyon kap ért sz'tem... sajnos ez a piac... ennyit ér... Sz'tem ha ügyes vagy, odaadja azt is... 60e-nél többért nem igazán tudja azt sem eladni... ha egyáltalán el tudja... ott porosodik majd neki a szekrényen....

LX
1350000 a legalja.
A pályaidomot csak plusszpénzért adja.
Azt mondja, szerinte így is szaré-hugyé van...
nem igazán rémlik... alkudd bele az idomot az árba! úgyis fox vele pályára menni...

LX
öööö... így nem...

LX
ha normálisan használja, akkor nem is lesz válla... mivel viszont én már rég nem a gyári tárcsát használom, ezért fingom sincs a motorho pedig semmi közöm... csak szeretem a kawát... pedig egy blokk már nekem is megállt....

LX
Micsinálsz?
Ez a pályaidomja.
Ismeritek?
Te biztosan a pulyája vagy és jutalákot kapsz...
Hé,, Vagy Te vagy az?
Az ára, a felszereltsége és az állapota alapján jó vételnek tűnik.
Mennyire kopik a féktárcsa pályán, sinter betétekkel?
Az ő tárcsája teljesen sima... semmi válla nincsen...
én sem vinnék szivesen senkit... mondjuk én az utcára sem teszem ki a "gumim"....

LX
Holnap 5-kor próbakör.
Nagyon erőltette, hogy egyedül vigyem el a gépet....
, ,
Először még elvitetem magamat egy nagyobb próbakörre.
De gyorsan, hogy a 7-i Kawa estre már jöhess vele. Csodát fogsz látni.
ez a beszéd... cserélj benne gyakran olajat.. mindig legyen max körül az olajszint, és akkor sokáig élvezheted a motorozást... csak maradj életben rajta...

LX
Persze ami elromolhat az el is fog, de ebből elég kevés olyan van
Jól van buzik.

Megveszem őt, aztán ha baja van, lesz kinek anyáznom!
Ha minden pályamotor ennyire lenne az, nem tartabék a dologtól.
11k alatt pályán mennyire kopik meg a féktárcsa?
He? He?
azért tudok arra is ellenpéldát hozni... mint ahogy talán az összes motor esetében találsz olyat ami "lerohad"...

LX
04 636 leölhetetlen (kopp-kopp-kopp)

Havernak itt Debrecenben 46 e kilométer abból vagy 20-25 pálya soha semmi baja nem volt. Ja meg az a számtalan 6. teli Debrecen-Pest
nagyon sok apróságon múlik a történet.. pl milyen a csuklód, mennyire rugdosod a váltót.. van-e bármi anyaghiba a motorban.. vagy eseteleg hétfőn vagy pénteken rakták össze a blokkot? És tényleg lehet hogy a legnagyobb "jóhiszeműséggel" adod el a motort, és két sarokkal odébb megáll, mert nem is tudtál róla.... Szóval egy nagy adag szerencse szükséges a jó használtmotor kiválasztásához... no meg jó szem és fül...

LX
Annyira a Zoli motorja is pályamotor volt.