Hát Te, itt rontod a levegőt?
Hogy a fene enne meg, hogy bemondtad az unalmast a hétvégével kapcsolatban...
Én péntek reggel indulok mocival, nyíregy-tokaj-miskolc-eger-mátraszentlászló. Jó kis szerpentinen
Sziasztok. Na a mai napom már picit örömtelibb volt, lejött 2 haver és nekiálltak bontogatni a mocit meg lemosták. Motorblokk, teleszkóp szárak, váz, fékek hibátlanok maradtak. Segédváz már odavan javittatni, illetve az alatta kévő fekete műanyag is javitáson van. Sajna az összes idom kuka lett. Full idomgarnitúra kb mennyibe kerűlne? Olyan érdekelne főképp ami törött volt, de kilett javitva és már csak festésre vár. Ja és még fejidomtartó konzol is kell majd, mert az is 3 vagy 4 darabra tört. Ezek még egyenlőre csak informálódások, mert sajna nullán vagyok anyagilag.
Ez nagyon baba. Ennel mar csak az lenne jobb ha a hatso lampaba belenenne integralva az index. Szerintem a rendszamtabla tartot en is igy fogom elhelyezni a mocin...
Milyen fajta a Tied és hol szerezted? Mármint a vadriasztót...
Én ugye Norvégiában élek és itt nagyobb valószínűséggel találkozok szarvassal, mint odahaza Békésban...
Sziasztok!
Ha jól tudom a 636-os ninja 2005-től 2007-ig ilyen indexbúrákat kapott hátulra. Ha lenne valakinek fölösben ebből a gyári indexből akkor én vevő lennék 2X2db-ra...
Előre is köszi
Ja kb. én is oda terveztem, kösz a képet
Mivel rögzítetted?
rooleka én ide raktam ( egy piros kört keress a fej idom és a ram air beömlőnél)
row a vad riasztót a Auchen vagy a Tescoba vettem pontosan nem tudom.
Hogy a fene enne meg, hogy bemondtad az unalmast a hétvégével kapcsolatban...
Én péntek reggel indulok mocival, nyíregy-tokaj-miskolc-eger-mátraszentlászló. Jó kis szerpentinen
Én ugye Norvégiában élek és itt nagyobb valószínűséggel találkozok szarvassal, mint odahaza Békésban...
tutilampa.hu-n 16körül vesztegetnének 4-et...
Más:
Júli 31 - MERSZ - vki?
Ha jól tudom a 636-os ninja 2005-től 2007-ig ilyen indexbúrákat kapott hátulra. Ha lenne valakinek fölösben ebből a gyári indexből akkor én vevő lennék 2X2db-ra...
Előre is köszi
Én a fejidomon a légbeömlőhöz terveztem feltenni.
fájó szívvel váltmeg tőle!
nemtom mennyire látszik! van még kép!
AlexCBR hozta usaból!