technoszintetik=félszintetikus!
megkérdeztem a motulos pacákot!
a mi mocinknak előirás a FULLSZINTETIKUS olaj!
akkor pótold ki az olajcserét 3000 pénzel és 7100 az is kurva jó!
nem kell félreérteni az 5100 fasza olaj de nem ebbe a gépbe való!
Még a Yamahámba akartam valami brutál olajat és a yamaha üzletben adtak valami 3000ft-os csodát, hogy ez valami baromira komoly anyag és hogy ők a pályagépeikbe ezt töltik. ELhiszem, hogy baromira jó olaj de, hogy az 5100-al töltött blokkot nem szabadna pörgetni azt nehezen hiszem. Az biztos, hogy a jobb olajjal a blokk jobban is teljesít....
Az a baj DDT,hogy nem ismerem a moci elő életét csak annyi bizonyos,hogy USA inport az biztos 2001 ben gyártották és 2005-ben lett nálunk forgalomba helyezve az a 4év meg kiesett nem tudni,hogy mi volt a géppel ezért nem tudom ,hogy még mi vár rám.
Jó estét zöööd vérűek holnap megyek a moccáért 30,000 Ft-ba fájt a váltóvilla +szerelési díj sztem megérte .Főleg ,hogy már rendesen műkszik.
Az Oillal kapcsolatba pedig csak annyit,hogy én csak is kizárólag MOTUL 7100 10W40-et használok. Mondjuk pályára nem megyek de azért azt a bajcit meg tépkedem rendessen .
Nyugottan lehet annak érteni!
Aztán lehet csak Én értem így
megkérdeztem a motulos pacákot!
a mi mocinknak előirás a FULLSZINTETIKUS olaj!
akkor pótold ki az olajcserét 3000 pénzel és 7100 az is kurva jó!
nem kell félreérteni az 5100 fasza olaj de nem ebbe a gépbe való!
http://motulolaj.extra.hu/
Gyárilag R1-ek be ezer párszáz forintos olaj megy.
aztán nekiállok a tartóstesztnek
KAWA
k6-os gixxer nem bírt velem a hétvégén!
Nem a hajtóval volt a baj
KAWA
DDt nelégy má izé .
Az Oillal kapcsolatba pedig csak annyit,hogy én csak is kizárólag MOTUL 7100 10W40-et használok. Mondjuk pályára nem megyek de azért azt a bajcit meg tépkedem rendessen .