Szia a helyzet az ,hogy ha valaki pályázik az nem azt jelenti,hogy oda agyon hajtani megy ezen sokat lehet vitázni az eu ringre azért megy a motoros,hogy gyarapítsa azt a kis silány tudását.
Utoljára mikor voltam uj gumit tetetem fel előre drágát,mikor haza értem még a szőr nyomok ott voltak rajta.Akkor szerinted űzésröl volt szó?Örkény Pest alatt van az M5-ös le járatnál.
Az hogy kissebkategóriás moccodvan nem lényeg ma már tiszteletben kel tartani a kibaszott trafipaxot,csak néha száguldozunk közúton
Nővérem házasodott Orosházára ugyh. már rokoni szál is köt oda !
Nekem kategóriával kisebb gépem van, nem nagyon csavaroghatnánk egyutt(legalább is nem hiszem hogy élveznéd ) viszont láttam hogy eladó a géped! Hát ha sikerülne eltolni az enyémet akkor megnézném szívesen a tiédet mert így a képek alapján nagyon igényesen néz ki! Viszont ha állandóan pályán nyelelgeted..
Hol van ez az EU-ring? lehet az én gyengeségem de tényleg nem ismerem..
ööööööööö valójában csak szükség megoldás, anyunak nincs mire tenni a vasalásra váró ruhákat, hát erre rá tudja pakolni csupán ezért van bent a 23 fokban
Estét Fiatalok ! hát... nem látta meg az árnyékát a leveli béka,.... visszabújt aludniiiiii ...... képek mellékelve
perec koma.. --- tiszetleted teszed a kiállitáson márc 11 én ? nagyon fontos lenne hogy igen, mert szükségem lenne a könyvmásolatra amit még fényévekkel ezelőtt beszéltünk
roleeka
olaj: castrol 1 power racing 10w50
olajszűrő: HF 204 (ha ilyen kell 1500 ért tok szerezni neked vagy ha bárkinek kell)
gyertya: ngk cr9eix 2500 / db áron ilyet is tok ha kell;
légszűrő: régi tisztiva...
spray: MOTUL Chain Lube Factory Line
Én ezeket használom:
Olaj: Motul 5100 10W40
Olajszűrő HF204 de azt mondták a 303as való hozzá.
Láncspray: Castrol Chain Spray O-R
Gyertya, légszűrő: nem tudom
Roleka ez vita téma lesz mindenki másra esküszik!
Én olajat a Castrol power1 racinget ajánlom 10W-50
oil szűrő meg csak a gyári számozásű ami asszem 303 de lehet nem ez a pontos, nemtom neki így fejből!
szűrőt meg ki kell mosni hozzá való cuccokkal!
láncspréből én most castrol használok nagyon sokan dicsérték!
Csatlakozom a gumi témához én úgy tudom,hogy nem igazán jó a 190-es gumma a 6-osra. Gyárilag 170-es van rajt és ezért még ami elmegy az a 180-as. De lehet,hogy nem jól tudom ha igen akkor bocs.
nem jó rá ez a gumi nagyon behuzza az alaját! jól néz ki meg minden mert széles! számomra nem jó ez a méret :) nemtok pontos magyarázatot adni.
ha 180/55 lenne nem szedném le mert nagyon jó ez a gumi, puha és nagyon gyorsan melegszik, persze tapad is!
Én jelen pillanatban a két komponensen gumikat nézegetem mint pl. a Pirelli Diablo Corsa és a Metzeler gumikat!
Jelen pillanatban is Metzeler gumik vannak a mocin!
de csak hogy übereljem a dolgot fehér pamut pléd