gyári plexi mennyi meg milyen állapotban van az enyém karcos volt de én feljavítottam vizescsiszoló meg polirral de ha jobban megnézed apro kis karcok még látszanak benne :(
indexről is linkelhetnél egy képet! Köszi előre is
Igen! Feher buras LED-es index es feher buras LED-es feklampa. Utobbibol 2 fele is van. Az egyik index-szel kombinalt, a masik normal. Ezek vadonat ujak, dobozban adom. Van meg egy hasznalt gyari plexim is.
Mar ketten kerdezitek, ugyhogy arveres indul. 40-nel olcsobban nem szivesen adom oda. Tenyleg nagyon szep allapotu. Amikor a kep keszult, akkor meg benne volt a mociban es mukodott. Utana szedtem ki.
Heló. Egy képet tudnál róla mutatni? Engem lehet érdekelne a dolog, ha felszerelhető a gépemre. Az a műszerfal ami gyárilag az enyémen van, nem nagyon jön be.
Pityu amint látod az enyém napsütötte időben volt :) azért vetköztetem kicsit le mert melege volt :)
na viccet férre téve teloszimering és olaj csere, mármint telo!
ddt-jé meg gondolom pályaidomokat kapja meg :)
amugy tényleg te nyertél ddt :)
Milyen csudák tudnak ezek így "meztelenül" lenni!Az enyém is így állt még két hete a garázsban,csak azon tényleg semmi sem volt,csak a váz a blokkal.Rossz volt ránézni,olyan volt mint egy "vashalom"!
indexről is linkelhetnél egy képet! Köszi előre is