Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akinek itt 98-99-es zx6-osa van megtenne nekem egy szivességet? A kormánykifliről kellene egy jól látható képet feltölteni. Egyik oldalon láttam karbon betétet a kiflire, de 98-99 és fiatalabb évjáratokra vannak csak. Aztán nézegettem youtube-on pár zx6-os vidit és olyan mintha megegyezne a mocim kormánykiflije a 98-99-es 6-osokéval. Előre is köszönöm a képet. További szép napot mindenkinek.
Vegyél plexit szatunából. A viztiszta 7700ft.
2003-04 hez nincs?
ménem 04 eshez?
Szevasz laci!
Merre lax vas megyében?
Sziasztok Srácok.
Hozzá jutottam egy 98as zx 6 pályaidomhoz.tuti állapotban van.Haérdekel valakit 30000 körül keressen bátran.06 30 341 45 92
köszi cápa akkor kb most olyan állapotban van mint az enyém! erős napsűtésnél látni rajta az apro karcokat de lehet leszedem és még csiszolok rajta több átmenettel mert 1600-as papir után 2000-el csináltam aztán polir, lehet még kell más papírt közbeiktatnom, de lehet hogy jobb már nem lesz!
a teloszimering csere attól függ ki és menyit dolgozik rajta, ( hogy kapja meg a motort értsed ezt bontottan azaz idomok nélkül vagy rajta esetleg csak villaszárakat! ) nekem idomok nálkül lásd lejjebb a képet amit beraktam úgy vittem oda, 16ezer volt, de nekem teljessen kibelezve áttörölve minden és jó minőségű olajjal nem ocska szarral! plusz 4200 a szimering ami made in japán :)
Ja és sürgösbe csinálta a srác este 7től éjjfélig :)
Szia 07. zx-6 pályaidom komplett 90,000
Egyenlőre nincs.
Megkérdezek valakit.
Ezzel a hozzáállással csak akkor van baj,ha már úgymond a jót is javítani akarod,mert akkor nem sok örömöd lesz a bringában!Vigyázz,mert vékony a mezsgye,könnyű átesni.Volt már rá példa nem kevésszer!
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy ki tud esetleg 2007-es Zx-6 hoz versenyidomokat? sos lenne megtenné aki tud hogy megcsörget visszahívom 06-30-577-13-11 előre is köszönöm Viktor
mármint a kipuff kap
A kipuffon is variálok még + kap mindenhova rozsdamentes csavarokat+anyákat.
Mondjuk a jövő hónapban kap friss olajat+oil szűrőt és air szűrőt + a láncot is leápolom!
Ááá,én ilyen vagyok!Szeretem ha tökéletes minden a mocin!
Akkor ne is törődj vele.
Én sem tudom pontosan nem mértem le!
Nekem 2,5-nél. Igazándiból nem tudom.
Én lamellakopásra tippelek!Szeritem a szezon végén cserés lesz!Úgy tudom 9 lamellás!
Nekem a teljes kuplungkar úthossz (kb.4cm) olyan 3cm-nél kezd megindulni a motor!
Valahogy úgy!
Mi a helyzet emberek?
Értettem én úgy is!