Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mindenkinek zöld fekete van vagy lesz?
Nekem csak fekete van egy ilyenem még újjonan asszonynál felakasztva
Erre gondoltam:
Ez egy igazán jó kérdés volt bizony . Nem tudom sajnacsak durván 90.000 van rá ennyit tudok összeszedni .
Milyen ruhát veszel?
Én is csak azért mentem mert már hiányzott nagyon meg bazi jó napos idő volt nálunk már 2. napja. Mongjuk én lájtossan mociztam melegittőbe étitek me az a kemény nem nem azért hanem azért mert elpasszoltam a rucit aztán még nincs meg az új . Majd szezonra meglessz ( remélem).
Jó is lenne. Nemtom de én mocis ruhába sosem fázom. Az ujjaim szoktak elfagyni csak kb fél óra alatt.
hali fiuk
ma égettem egy picit a naftát!
mit mondjak-király volt !
szkrács merd kia vizet vagy söpörd ki, aztán mehetsz aztán jó megfagyást
Ezzel én is így vagyok.
Én csak azt várom, hogy a pocsoja fölszáradjon előttünk, hogy kitudjak jutni aztán én is megyek. Vagyis már mentem volna. Vagy ha megfagyna megint mint karácsonykor, azt is elfogadnám, csak tudnék kijutni
Ja még a színekhez lehet hogy a kawasaki színe a zöld de nekem kékben az igazi
Hát én meg csak kocsival közlekedtem ma is meg tegnap is de engem elborzat hogy milyen szarok az utak és mikor kijön a jóidö ezeken a fosokon kell mennünk.
mindenki motorozik? Nemtudom de engem ilyen +5fokos idő nemtud rávenni!
majd +15 már igen! Csk lenne már az
Én is megjárattam a seggét kanyarodtam ki kereszteződésből, utána egyenesben 1,2 és csúszizott rendesen
Nekem is 303
Na fasza Akkor majd legközelebb már nekem is az lesz
Nekem is 303.
303
Találtam egy ellentmondást a ZX-6R olajszűrőjével kapcsolatban... Egyik helyen azt írják hogy HF-204 való bele a másikon meg azt hogy HF-303? Nektek milyen van rajta? Nekem 204es amúgy
De jó nektek!Én is szerettem volna egy karikát menni csak nem voltam otthon a szép napos időben,mire hazaértem akkorra pedig lehűlt a levegő és kicsit fújt a szél így lemondtam róla!Remélem hamarosan lesz hasonló vagy még jobb idő is mint a mai napon!Elvétve találkoztam néhány motorossal csak a baj az volt,hogy én autóval voltam!
Aszt meg mondom, beértem kereszteződésbe autók elmentek indultam a megszokott módon oszt csak azt érzem,hogy popsija megindul: picit csuszik De jó volt menni akkor is.
Én ma is kigördítettem a vasat, egy nagyon kis kanyart mentem, de éppen elég volt a boldogsághoz

Hideg van még és k*vára csúszik
Csövi skacok. Nem bírtam ma és mentem 1,2,3,4 karikát a vassal egyből jóbban érzem magam . Veletek mi a helyzet ?
Sajna mai nap storno.
Majd legközelebb.