Én is csak azért mentem mert már hiányzott nagyon meg bazi jó napos idő volt nálunk már 2. napja. Mongjuk én lájtossan mociztam melegittőbe étitek me az a kemény nem nem azért hanem azért mert elpasszoltam a rucit aztán még nincs meg az új . Majd szezonra meglessz ( remélem).
Én csak azt várom, hogy a pocsoja fölszáradjon előttünk, hogy kitudjak jutni aztán én is megyek. Vagyis már mentem volna. Vagy ha megfagyna megint mint karácsonykor, azt is elfogadnám, csak tudnék kijutni
Hát én meg csak kocsival közlekedtem ma is meg tegnap is de engem elborzat hogy milyen szarok az utak és mikor kijön a jóidö ezeken a fosokon kell mennünk.
Találtam egy ellentmondást a ZX-6R olajszűrőjével kapcsolatban... Egyik helyen azt írják hogy HF-204 való bele a másikon meg azt hogy HF-303? Nektek milyen van rajta? Nekem 204es amúgy
De jó nektek!Én is szerettem volna egy karikát menni csak nem voltam otthon a szép napos időben,mire hazaértem akkorra pedig lehűlt a levegő és kicsit fújt a szél így lemondtam róla!Remélem hamarosan lesz hasonló vagy még jobb idő is mint a mai napon!Elvétve találkoztam néhány motorossal csak a baj az volt,hogy én autóval voltam!
Aszt meg mondom, beértem kereszteződésbe autók elmentek indultam a megszokott módon oszt csak azt érzem,hogy popsija megindul: picit csuszik De jó volt menni akkor is.
Nekem csak fekete van egy ilyenem még újjonan asszonynál felakasztva