Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kurva jó árba vetted és még szép is! Grat hozzá, használd egészséggel
42eHuf
Nem emlekszem pontosan, mar egy eve arulom. 9000 korul asszem.
Esetleg talán tudja valaki hol tudok beszerezni olyan réz "O" gyűrű tömítést amely a dob és a gyári csatlakozó közzé kell?
Mennyibe fájt az Akra?
szdbmw a Bázismotor.hu-n. Van 1-2 nyalámság.
Jól van jól van!Igazad van,kár volt feltenni!
Dehát ez jutott az eszébe mit csináljak!
A barátnőjének csinálta nem nekem!
Rutinos kérdés:
Hány km van benne?
Ha kinagyítod a képet akkor látszik belőle valami!
Hosszú 10-es csavart kellett hozzá tennem mert másképpen nem lett jó!De valami okosat majd kitalálok!Először is rozsdamentes csavarok lesznek,ezek csak ideiglenesek a próba erejéig!
He?
Ez nem a buzi topic.
Nők szoktak faszt formázni.

Veletek baj van.
Sejted mire gondolok:

Ha két csöcs lenne, gratulálnék. De erre nem lennék büszke.
Kituno allapotban levo ZX-6R muszerfal elado. 2000 utani tipusokhoz jo (szerintem). Az aprohirdetesek kozott is megtalalhato.
A felfogatásról van képed?
Remélem nem gond ha megmutattam!?
Öcsém unatkozott a hétvégén a hólapátolás ideje alatt!Ezt alakította!
Készítettem képet!
Mennyire nem stimmel?Nagyon nem mertem megszorítani mert elhúzza az egész kipuffrendszert és nagy tekerésnek,csavarásnak lesz kitéve.Így hát csak finoman húztam meg!
Nekem is nehezen érte el, de oda kell feszegetni, mert szorítania kell. Ha nem szorítja, vibrálni fog az egész motor. Mennyire nem stimmel?
Átmérőben!Nem ér el normálisan az eredeti rögzítőhelyre!
Hogyan lett kicsi?
Sokkal mélyebb lesz a hangja.
De ahhoz ki kell égetni rendesen.
Hol nézted?Vidit is csinálok majd hamarosan!Most egyenlőre a képpel kell beérni!
szdbmw akkor már csak vidi kéne de a tidről . Amúgy a bilincsről annyit,hogy kb 12.000- 15.000-ig nézegettem árban. Sztem csinálj inkább én legalább is azt teszem.
Teszek majd fel képet mindjárt róla!Egy problémám van csak fele a felfogatóbilincs kicsit kicsi lett!Csinálni kell majd másikat vagy vennem kell hozzá egyet!Ilyen jó lenne mint ezen:http://www.youtube.com/watch?v...
Egyébként hasonló a dob alakra és hangra!
Utána változik még valamit?
Még be kell égnie.