Ha kinagyítod a képet akkor látszik belőle valami!
Hosszú 10-es csavart kellett hozzá tennem mert másképpen nem lett jó!De valami okosat majd kitalálok!Először is rozsdamentes csavarok lesznek,ezek csak ideiglenesek a próba erejéig!
Készítettem képet!
Mennyire nem stimmel?Nagyon nem mertem megszorítani mert elhúzza az egész kipuffrendszert és nagy tekerésnek,csavarásnak lesz kitéve.Így hát csak finoman húztam meg!
szdbmw akkor már csak vidi kéne de a tidről . Amúgy a bilincsről annyit,hogy kb 12.000- 15.000-ig nézegettem árban. Sztem csinálj inkább én legalább is azt teszem.
Teszek majd fel képet mindjárt róla!Egy problémám van csak fele a felfogatóbilincs kicsit kicsi lett!Csinálni kell majd másikat vagy vennem kell hozzá egyet!Ilyen jó lenne mint ezen:http://www.youtube.com/watch?v...
Egyébként hasonló a dob alakra és hangra!
Dehát ez jutott az eszébe mit csináljak!
A barátnőjének csinálta nem nekem!
Hány km van benne?
Hosszú 10-es csavart kellett hozzá tennem mert másképpen nem lett jó!De valami okosat majd kitalálok!Először is rozsdamentes csavarok lesznek,ezek csak ideiglenesek a próba erejéig!
Ez nem a buzi topic.
Nők szoktak faszt formázni.
Veletek baj van.
Sejted mire gondolok:
Ha két csöcs lenne, gratulálnék. De erre nem lennék büszke.
Mennyire nem stimmel?Nagyon nem mertem megszorítani mert elhúzza az egész kipuffrendszert és nagy tekerésnek,csavarásnak lesz kitéve.Így hát csak finoman húztam meg!
De ahhoz ki kell égetni rendesen.
Egyébként hasonló a dob alakra és hangra!