Az igazat megvalva 350USD-ért tényleg nem szabad csodát várni.
A másik, hogy először motorozni kellene megtanulni, mert nevetséges amikor csicsamicsa gépeinkkel felvonulunk a pályán és mindenki körbemotorozgat minket.
igen de hogy mi a szutyok? ívek illesztés szín nem is passzol?
nagyon szép úgyhogy a matricázás kell
de nemtom a ződ szín kell e? szerintem narancsban is szép lehet ezzel a matrinyával
lehetne!
tudni kellene mi a baj azzal az idommal mert nekem tetszik...
bár nekem az is jó ha botóban veszek
fejidom 35
oldal20-25 kettő 50
és megvagyok csak a matricákat kell lemásolni mert pont ilyet terveztem magamnak
nem baszta össze a gumis csak nem vmi szép az első mert az előző tulaj nem nagyon tisztogatta az elsőt aztán már nemtom leszedni róla sehogy! nem szép zöld hanem ilyen feketés az egész már!
ha még valakit érdekel K&n szűrő:
"Babar34(4)
[RE] sdlf - 2009/01/22 09:21:48
Szia! 15.000.- Ft + posta ktg. és van is belőle. Leütöd és máris küldöm... Babar"
vatera
ha meglessz ez a matricázás az legalább 15 másodpercet hoz a ringen!
+ idén viszek féket is magammal
A másik, hogy először motorozni kellene megtanulni, mert nevetséges amikor csicsamicsa gépeinkkel felvonulunk a pályán és mindenki körbemotorozgat minket.
nagyon szép úgyhogy a matricázás kell
de nemtom a ződ szín kell e? szerintem narancsban is szép lehet ezzel a matrinyával
tudni kellene mi a baj azzal az idommal mert nekem tetszik...
bár nekem az is jó ha botóban veszek
fejidom 35
oldal20-25 kettő 50
és megvagyok csak a matricákat kell lemásolni mert pont ilyet terveztem magamnak
Mi legyen?
Valamikor valami sütögetés?
Nem lehet mégis valahogy beszerezni ilyet az enyémhez vagy dekoroztatni ilyenné a mostani idomokat?
"Babar34(4)
[RE] sdlf - 2009/01/22 09:21:48
Szia! 15.000.- Ft + posta ktg. és van is belőle. Leütöd és máris küldöm... Babar"
vatera
óra szerint.ez kb 265
marad az itthoni pályaidom