Az idomok az egyik oldalan torve vannak, allitolag 20km/h-val csuszott el egy fekvorendoron vele az ember, bar ahhoz kepest eleg jol osszetort. A hatso lengovillan volt meg egy horpadas amit eszrevettem.
Egy sufniba volt betolva, alig lehetett korbejarni. Annyira nem volt szimpatikus, hogy megkerjem az arcot, hogy toljuk ki az udvarra.
Pár éve hatosozok de lassan kellene valami ami megy is hogy ne aludjak be mire történik valami.
Most megnéztem mi a kínálat otthon... van egy ropiratörött polírvázas 880-é, egyedül az a polírváz aggaszt... túramotornak még biztos jó... de hát.
Nem vagy túl jó helyzetben így idomok nélkül mert a ratyihuszárok az eredeti fényezést szeretik csak törölgetni akinek pályára kell az meg nem ad érte annyit.
DDT nem ismered véletlen azt a polírvázast a használtautón?
attól is függ hogy milyen áttétellel van...
de simán reális...
a régi hatosommal (ami karbis volt `99) simán eljártam 5-6literből túrázni...de mikor pl pályáztunk benyelte e 10-12-t simán
Hát kicsit utánuk jártam mostanában és sajnos hajlamosak ilyenre. de nem értem miért ígérnek meg valamit anélkül hogy utána néznének előtte. Megvagyok köszönöm, én most szereztem be egy 2006 os 636 ot most érek lassan a felkészítés végére csak még azt nem tudom hogy nagyobb sebességnél miért ráz be a motor... rendesen a hátuljától hullámzik de ugy hogy a kormányra is rá kell néha tartani. Ha ez megvan akkor nagyon fasza gép lesz. Most kapott gumit ,új első kerék csapágyat, olajat úgy hogy nemsokára összeáll. Te már nem is fogod lecserélni ezek szerint?+
Az idomok az egyik oldalan torve vannak, allitolag 20km/h-val csuszott el egy fekvorendoron vele az ember, bar ahhoz kepest eleg jol osszetort. A hatso lengovillan volt meg egy horpadas amit eszrevettem.
Egy sufniba volt betolva, alig lehetett korbejarni. Annyira nem volt szimpatikus, hogy megkerjem az arcot, hogy toljuk ki az udvarra.
Most megnéztem mi a kínálat otthon... van egy ropiratörött polírvázas 880-é, egyedül az a polírváz aggaszt... túramotornak még biztos jó... de hát.
Nem vagy túl jó helyzetben így idomok nélkül mert a ratyihuszárok az eredeti fényezést szeretik csak törölgetni akinek pályára kell az meg nem ad érte annyit.
DDT nem ismered véletlen azt a polírvázast a használtautón?
De gondolkozok egy hirtelen leárazáson...viszont nem minden áron akarom eladni
Kéne mi
Nincs baj a 10 literrel ha úgy van használva.
de simán reális...
a régi hatosommal (ami karbis volt `99) simán eljártam 5-6literből túrázni...de mikor pl pályáztunk benyelte e 10-12-t simán
ha esetleg valaki átülne nagyobbra
alkuképes...akit innen ismerek..azzal megbeszélés kérdése
90 úgy 5 lityivel beéri.
, ,