Tévedés! Fém volt az is. Elég puha fém, különben hogy tömítene?!
És az is nagy tévedés, hogy nem megy tönkre egyhamar. Például a Kawasaki márkakereskedésben mindenkinek, minden alkalommal cserélik, ha hozzájuk viszi a gépet olajcserére.
Mint mondottam, filléres tétel, én inkább nem kockáztatnék meg egy agyérgörcsöt, amit az olajcsöpögés látványa okozna...
Tulajdonképpen engem nem is érdekel, hogy cseréli-e rajtam kívül bárki... Ha nem cseréled, mert szerinted nem megy tönkre, akkor ne cseréld. Én kicserélem, és nyugodt lehetek.
Egy jó tanács akart lenni, ha nem fogadod meg, az a Te bajod.
Szia ,en nem csereltem mivel fembol van igy gondolom az nem megy tonkre egyhamar ,gondolom amit csereltetek az muanyag volt vagy vmi hasonlo ezert van "elnyalva" .
Ugye mindenki cseréli az olajleeresztő csavar tömítését is az olajcserénél?
Mi tavaly elfelejtettük, de valószínűleg korábban sem sokszor volt cserélve.
07-08-as zx6 600P -s villa befogatási méreteit valaki meg tudja nekem mondani? Átépítés miatt szemeltem ki a villát és az eladó szerint plug-and-play illik a 05-06 636c villák helyére. Sajnos gyári adatokat nem találtam neten (vagy én voltam balf@sz).
A segítséget előre is köszönöm.
Üdv Kawások. Van egy sisakom ( S ) és egy kétrészes protektoros ruhám ( 50 es). Kimondottan Kawásoknak :) Ha esetleg valakit érdekel akkor a pzozo@freemail.hu érdeklődhet. A sisak 35000 a ruha 45000 pénz.
04.10? nyíltnap ddt?
És az is nagy tévedés, hogy nem megy tönkre egyhamar. Például a Kawasaki márkakereskedésben mindenkinek, minden alkalommal cserélik, ha hozzájuk viszi a gépet olajcserére.
Mint mondottam, filléres tétel, én inkább nem kockáztatnék meg egy agyérgörcsöt, amit az olajcsöpögés látványa okozna...
Tulajdonképpen engem nem is érdekel, hogy cseréli-e rajtam kívül bárki... Ha nem cseréled, mert szerinted nem megy tönkre, akkor ne cseréld. Én kicserélem, és nyugodt lehetek.
Egy jó tanács akart lenni, ha nem fogadod meg, az a Te bajod.
Ugye mindenki cseréli az olajleeresztő csavar tömítését is az olajcserénél?
Mi tavaly elfelejtettük, de valószínűleg korábban sem sokszor volt cserélve.
- kipuffancs, az egyik (nemtudom melyik!) paör szelep bofden hiánycikk !
(hogy beszerez7ő-é bontóba halvány lila sincs)
- gyári féklámpa
- gyári plexi
Mind2 "füstspréjjel" setítítve...
Ha bárki megbolondúna ezeké a 636 cuccoké akko írkájjon Ímélt !
- kipuffancs, az egyik (nemtudom melyik!) paör szelep bofden hiánycikk
(hogy beszerez7ő-é bontóba halvány lila sincs)
- gyári féklámpa
- gyári plexi
Mind2 "füstspréjjel" setítítve...
07-08-as zx6 600P -s villa befogatási méreteit valaki meg tudja nekem mondani? Átépítés miatt szemeltem ki a villát és az eladó szerint plug-and-play illik a 05-06 636c villák helyére. Sajnos gyári adatokat nem találtam neten (vagy én voltam balf@sz).
A segítséget előre is köszönöm.