Sziasztok!
Tudnatok adni infot a Zx-6r 2012-es model mennyire jo vagy nem?!Tipus es egyeb hibak amik csak hasznalat soran jon/jott elo.
Koszi a valaszt elore is.Udv Nektek
Nekem városban simán 100 környékén van. 105nél kapcsol be a venti. Az olyan 99ig visszahűti aztán megint kezdődik elölről. Hosszútávon nyáron 90es hőfokok szoktak lenni. Hűvösebb időben 80 közepe vége. Hidegben 70 közepe vége.
sziasztok,
kérdezném a tapasztaltabbakat, hogy egy 05-ös 636-nak mennyi lenne az optimális üzemi hőfoka? illetve városban "tötymörgésnél" mennyire melegedhet fel? tehát mi lenne az a tól-ig érték, ami normálisnak számít?
köszi
Nem találtam sehol..... Meg kell kérdezni attól, aki a kiírást csinálta, hogy hol talált hozzá homológ deklivédőt...
Az eredeti versenykiírásban (nem magyar), ha jól emlékszem 5 év volt a határ....
Én azt csinálnám, hogy azokra, melyekre van hivatalos homológ, ott azt kötelező használni, aminél meg nincs, ott jó a régi karbon/kevlár is...
Ágó!2004 -05 ös Zx 10 hez fém deknivédő szett kellene,csak nem találok sehol mert ugye a motor már nem homológ Alpok Adriára stb..,bár még mehet..ötlet?
hali! láttam hogy kérdeztél a gyorshajtás topicban: az adatlapod 15 napig köteles az út mellett álló hatóság elfogadni mint műszaki vizsga igazolást, azaz 15 napod van arra hogy az okmány irodában legalizáltasd a műszaki vizsgádat. az adatlap 15 nap múlva is érvényes csak már közúti forgalomban nem használhatod. utána már csak egy adat ér pénzt rajta az pedig a mv lejárata, addig érvényes az adatlap. lehet az 1 hónap vagy 1 év. tapasztalatból tudom, azaz érvényesítő matrica nélkül mentem ,és 2 km üldöztek a nyomorultak- szerintük- be akarták vonni a forgalmit, majd 10 perc okosodás után lógó orral vissza adták, de nem kértek elnézést a szarháziak hanem elkezdtek kötözködni a motor állapotával.
Belefékeztem, szóval szabad szemmel szerintem leolvasható volt hátulról, de gondolom nem lehet onnan a fejtámláról lekapni aztán utánam lőni.... No meg az elfogóautó sem nagyon akart nekilendülni... Szerencsémre.
Tudnatok adni infot a Zx-6r 2012-es model mennyire jo vagy nem?!Tipus es egyeb hibak amik csak hasznalat soran jon/jott elo.
Koszi a valaszt elore is.Udv Nektek
Engem érdekelne 2005-ös 636 papírok nélkül, de jó állapotban, ha esetleg tud valaki megköszönném! :)
Újban tudunk segíteni. Kérem küldjön egy üzenetet e-mail címünkre és küldjük árajánlatunkat.
További Kellemes Napot!
98-as ZX6-R-hez keresek hátsó féknyereg tartót. Ha van valakinek, árat is írjon. Köszi előre is.
kérdezném a tapasztaltabbakat, hogy egy 05-ös 636-nak mennyi lenne az optimális üzemi hőfoka? illetve városban "tötymörgésnél" mennyire melegedhet fel? tehát mi lenne az a tól-ig érték, ami normálisnak számít?
köszi
Nem találtam sehol..... Meg kell kérdezni attól, aki a kiírást csinálta, hogy hol talált hozzá homológ deklivédőt...
Az eredeti versenykiírásban (nem magyar), ha jól emlékszem 5 év volt a határ....
Én azt csinálnám, hogy azokra, melyekre van hivatalos homológ, ott azt kötelező használni, aminél meg nincs, ott jó a régi karbon/kevlár is...
De nem én döntök...