há én tiltattam mindenhol leginkább pályán...kopogott is meg csörgött is meg zörgött is,de 55000 km-rel adtam el 2 éve és holnap megyek megnézni a Hungaroringre hogy mit művel vele az azota már megint uj tulaj
mondjuk motul 1 x volt benne....úgy 20 percig..azonnal leeresztettem.és ne kérdezd meg miért
A fura az hogy valószínüleg elötte is az volt benne.Véleményem szerint egy 19000 km es motoron ha letiltatod üresben rendesen bemelegítve nemhiszem hogy bármi problémát okoz neki.
Urak sziasztok.Szakmai kérdésem lenne.Van egy 2003 as 6r em olajat cseréltem (motul5100). a motor és az olaj be lett melegítve rendesen.olaj felső nívóig lett töltve.Állóhelyben 2 szer lenyeleztem tiltásig majd valami kopogó hang beleköltözött.Azóta hidegen kopog ahogy bemelegszik elhagyja.Melegen semmi kopogás nincs teljesítmény nem változott!Valaki találkozott e hasonlóval?Én láncfeszítőre tippelek.Ha valakinek van ötlete vagy találkozott már hasonló jelenséggel jelezze kérem.Köszi széles utat!
P.Pityu!
Gondoltam lezárván az ügyet megkérdem Ivanicsékat adnának-e Kawasaki gerincvédőből nagyonakciósat...mondjuk 57 ft-ért.válasz:természetesen igen,tudnak az ügyemről,kaphatok 25%kedvezményt-amit most bárki kap-az 57.000.-es gerincprotiból
csak mellesleg jegyzem meg:ez 43.000.-volt akció nélkül
Lényeg ,hogy korrekt céggel állunk szemben de sebaj el kell ezt fogadni,hisz ő a multi én pedig kis ember vagyok mit tehetnék én..... ..
mostmár azért kezdek kicsit morci lenni a suttyóságtól.
mondjuk motul 1 x volt benne....úgy 20 percig..azonnal leeresztettem.és ne kérdezd meg miért
Gondoltam lezárván az ügyet megkérdem Ivanicsékat adnának-e Kawasaki gerincvédőből nagyonakciósat...mondjuk 57 ft-ért.válasz:természetesen igen,tudnak az ügyemről,kaphatok 25%kedvezményt-amit most bárki kap-az 57.000.-es gerincprotiból
csak mellesleg jegyzem meg:ez 43.000.-volt akció nélkül
Lényeg ,hogy korrekt céggel állunk szemben de sebaj el kell ezt fogadni,hisz ő a multi én pedig kis ember vagyok mit tehetnék én..... ..
mostmár azért kezdek kicsit morci lenni a suttyóságtól.