Ha nem nagy sebességgel használjátok van itt a környékünkön egy idős fazon aki fékbetét felújítással foglalkozik. Megmondod milyen erősségű anyagot rakjon rá és felüti. szépen megcsinálja én a cross mocim első hátso fékét mindig vele csináltatom kb. 1000ft / pár áron csinálja ha gondolod van itthon elfekvőbe gyári betétem ami már csak vas felütetem neked és kiprobáljátok. Nagyon profin megcsinálja, felragasztja ráégeti és át is szegecseli ugyanazzal az anyaggal a vason kuplung tárcsákat is fel szokot újítani és pár nap alatt megvan.
Nem pályázni lesz, és nem is első fékként funkcionál hanem hátsón a mit egész nap használunk, hűtése meg alig van mivel nincs sebesség! Sokan mondták a gyárit de kicsit sokallom a 24ezer forintot 1 oldalra!
"tehát nem értelmezhető a full szinter mint fogalom, ha csak nem arra gondolsz, hogy vas fékbetéttel akarsz fékezni az acél tárcsán, de gondolom ennyire nem vagy elvetemült, meg amúgy is hülyeség"
Ki tudja... lehet, hogy mozdonyt vett, ott is vas betét van
Aztán tényleg mondhatja, hogy "oszt' úgy tól, mint egy mozdony!"
Nekem volt ferodom, szinteres, és meg voltam elégedve vele, de ha nem pályázni kell akkor felesleges a szinteres. Amúgy a kérdésed, hogy full szinteres e az úgy baromság ahogy van. A szinteres azt jelenti, hogy fémszemcsék vannak belekeverve a fékbetét anyagába, tehát nem értelmezhető a full szinter mint fogalom, ha csak nem arra gondolsz, hogy vas fékbetéttel akarsz fékezni az acél tárcsán, de gondolom ennyire nem vagy elvetemült, meg amúgy is hülyeség
mit röhögsz? röhögsz meg fütyölsz bazdmeg?
Ki tudja... lehet, hogy mozdonyt vett, ott is vas betét van
Aztán tényleg mondhatja, hogy "oszt' úgy tól, mint egy mozdony!"
De olvass utána ha nekem nem hiszel: ITT
Ha utcára kell akkor szerintem vegyél gyárit, az mindig fog, nem kell melengetni, megbízható és drága
Van raktáron
Gyári
EBc
Brembo
Bővebb program van valahol?
Van eladó bubis fekete plekóm 98-99es 6osra,meg utángyártott fékkarom.akit érdekel írjon emailt vagy valamit