Cső Dáriusz én kihagyom ,mert megyek Horvátba aztán arra gyűjtögetek geppát 1 laza 1500 km es túrára készülök rem. összejön . Kíváncsi leszek a motor ,hogy fog teljesíteni de asszem nem a géppel lesz a baj hanem velem .
Már vissza is kaptam a motorom szervizből, megvan a műszaki is (a kis drágaszág, faszért kötekednek a féklámpába integrált indexért, E-betűs és világít is rendesen, jobban, mint a gyári), és csillog-villog
Szombaton megyünk is Kecsóringre vagy Eringre kicsit kergetőzni. Csak ez a kurva szél állna végre el
NA Racing végdobom van, határozottan nem rossz a hangja (mélyebb, öblösebb, de nem zavaróan hangos), karbis motoron neked is puffogna rendesen nagy gázt visszaengedve, viszont 45k-t szerintem nem ér.
Egyáltalán nem biztos hogy kamu, teljesen elképzelhető a dolog. El kell menni meg kell nézni, kiderül az. Ami a képekről látszik mindene gyári, de a lábtartóból a koptatócsavar hiányzik. Ettől függetlenül nem ér annyit. A plafon 1,4M, de valószínű 1,3-nál többért nem menne el.
Ki mondta hogy meggondoltam anyagi okok miatt csuszik a projekt, de meglesz rövidesen :D Mondjuk úgy imádom a szart atomjaira bontani aztán várat építeni belőle szerintem az ember alakítsa úgy a környezetét és a dolgait ahogy ő szeretné... .
Bejött egy gyerek a csajával a szalonba vett egy cbr600f4-it. Megnézte, kipróbálta, kifizette a motort + az átírást is, hogy jön érte ha kész vannak a papírok. Ez kb2-3nap volt, de hiába vártuk, mert közbe lecsukták. A szalonba a kifizetett motor, tulaj a sitten. Aztán kb 1-2 hónap múlva jött a csaja hogy adjuk el.
Hali Go bácsi én Joe bácsitól rendeltem ferodo betéteket 20e volt az első garnitúra. Amugy mizujs rég beszéltünk. Te nem akarsz jönni erre a túrára bedobtam a linket.?
azt hittem ez csak JÓ baratom es jomagam privilegiumizeje.. de latom te is abbol a fabol vagy(faláb) mint mi a valtoszetrugok...
nekem is szar kb 1eve ha nem tobb...de nem javul!
sxoval szerintem barik leszunk...vagy ha masnem valami valtotarsak
Köszönöm a válaszod
Köszönöm a válaszod.
Colorrite
Szombaton megyünk is Kecsóringre vagy Eringre kicsit kergetőzni. Csak ez a kurva szél állna végre el
Crazy Walker Special Edition 2L + Ajándék poszterrel
Ha kb. 10 fő összejönne tutira akkor bérelni kellene egy nyaralót ott egy napra ahol elalszunk majd ha bebasztunk
Itt a link. Szekszárdon eddig olyan 10-12 en csatlakozunk a bandához.
nekem is szar kb 1eve ha nem tobb...de nem javul!
sxoval szerintem barik leszunk...vagy ha masnem valami valtotarsak