Nem hinném akor komoly baja lenne. Egyébként ha jól emélkszem van egy kis tartály ahova gyűjtődika légszűrőházból a a folyadék, nekem a első lánckerék elé jönn le, lehet a légszűrőházba el van tömődve a tartálynak a nyilása mert elég apro cső megy rá.
Légszűrőházba vezető kartergáz visszavezető cső nincs eltörve vagy lecsúszva a szurödobozrol estetleg motor blokkrol és ráfújja a vázra - bár nem kéne fujnia az olajat. De csak egy tip. Elég motorolaj színű szerintem.
Sietve ennyit tudtam ma csinálni. nem pörgettem mert iszonyat hangos és kisgyerek van a szomszédba de holnap csinálok egy másik videot. Meg nem töltöttem még ide fel semmit ezért inkább teszt jellegel raktam fel.
gyári gumi és lánc van rajta , de a lánc már megnyúlt ~kb mintha 7-8000km lenne benne , ha nincs benne aksi és évekig nem kap áramot elfelejt mindent az müserfal , most jártunk így egy aprilia rsv-vel 2 év után raktunk bele aksit és lett egy 0km-es moci a 4ezret futotból , és sajnos a piros kulcs van a müszerfalban azért világit az FI
Ha a blokkban is annyi olaj van mint a láncon akkor az bármi is lehet.
Bontsd meg egy kicsit a motort, valószínű rátalálsz hogy honnan mászott ki a csiga.
Sietve ennyit tudtam ma csinálni. nem pörgettem mert iszonyat hangos és kisgyerek van a szomszédba de holnap csinálok egy másik videot. Meg nem töltöttem még ide fel semmit ezért inkább teszt jellegel raktam fel.
Bontsd meg egy kicsit a motort, valószínű rátalálsz hogy honnan mászott ki a csiga.
Minden megjött! Hétfön 11 ig vagyok!