rilex nigga brada
jó a motorodba hiszen pont ugyanolyan mint az enyém csak ez a rézizsó ilyen vicces gyerek (asziszi ).
Ha kell a szűrő hívj: 70 931nulla941
Hali!Köszi a válaszokat! Nem az enyémbe lenne, regisztráltattam az illetékest, és szólok neki hogy írjon rád.Zx636 ba kellene 2005 be.Mármint abba kellene, köszi!Üdv!
Hi!
A tisztítószettet már elígértem egy meleg kawás barátomnak , de a szűrőt tudom adni frissen tisztítva/olajozva amire 5-6000km-ig nem lesz gondod. Egy szépséghiba hogy a szűrő tetején lévő kis luk a gumiban - ami arra szolgál hogy könnyebben ki lehessen húzni a légszűrőből - az kiszakadt most hogy kivettem annyira bele volt tapadva a szűrő a házba, de ez nem befolyásolja a levegő szűrését és ki is lehet húzni a házból a kis fülecske nélkül is. Csak azért írtam le hogy ne érjen meglepetés.
Egy tízesért odaadom, alkudni lehet de nincs értelme.
Vagy is hasonlót. Bár akkor többen emlegették a szelephézagot mint hibaforrást. Melegen elmászik és már nem tud indulni a motor. Egy 10 éves gépnél ez már lehetséges főleg ha még nem volt állítva.
A Suzukim ugyan ezt csinálta. Hidegen pöccre indult, miután bemelegedett az Istennek sem akart. (Volt benzinkúton tologatás). Akkumulátor csere oldotta meg a problémát.
segítsetek már nekem egy picit.AZ normális dolog hogy mióta beütött ez a hideg nagyon nehezen indul a motor.(zx6-r 2001).Ha beindul, és bemelegszik, utána leállítom, és mikor ismét be akarom indítani sehogy sem akar.Mi lehet a baj ?Gyertya vagy micsoda.Segítsetek légszives.
98'-00 zx6 blokk alkatrészek eladók
ugyanebből írridium 3.800.-ft/db
ugyanez platina 2.980.-ft/db.
Megkaptam a cuccokat! Köszönöm szépen!
Milyen gyertya való 2004-es kawába?
jó a motorodba hiszen pont ugyanolyan mint az enyém csak ez a rézizsó ilyen vicces gyerek (asziszi ).
Ha kell a szűrő hívj: 70 931nulla941
A tisztítószettet már elígértem egy meleg kawás barátomnak , de a szűrőt tudom adni frissen tisztítva/olajozva amire 5-6000km-ig nem lesz gondod. Egy szépséghiba hogy a szűrő tetején lévő kis luk a gumiban - ami arra szolgál hogy könnyebben ki lehessen húzni a légszűrőből - az kiszakadt most hogy kivettem annyira bele volt tapadva a szűrő a házba, de ez nem befolyásolja a levegő szűrését és ki is lehet húzni a házból a kis fülecske nélkül is. Csak azért írtam le hogy ne érjen meglepetés.
Egy tízesért odaadom, alkudni lehet de nincs értelme.
Engem érdekelne a K&N légszűrő és a tisztítószett!Egy árat mondanál rá? Ha még megvan persze...Köszi előre is!Természetesen 2005 ös zx6363 ba lenne:)
segítsetek már nekem egy picit.AZ normális dolog hogy mióta beütött ez a hideg nagyon nehezen indul a motor.(zx6-r 2001).Ha beindul, és bemelegszik, utána leállítom, és mikor ismét be akarom indítani sehogy sem akar.Mi lehet a baj ?Gyertya vagy micsoda.Segítsetek légszives.