Én is pont ezt csináltam csavarok meglazít egy léccel a tank kitámaszt és a légszűrő és akksi kivesz. Még jó hogy teletankoltam, nehogy könnyű legyen De legalább ebben nem a 420ft-os benzin van hanem csak a 380-as
nincs egyszerűbb módja, tankot fellazít, bármivel kitámaszt, és akkor nem kell lehúzgálni mindent. illetve én nem az alsó csavart veszem ki ami fogja a tankot hanem magát azt a vasat egyből amin a tank rögzítve van.
Hát ha úgy van mint a tízesen akkor megoldható úgy hogy leveszed az alsó idomot majd a motort és a légszűrőt . de így a tankot nem kell levenni.Gondolom teletankoltad és így nehéz lenne hát akkor jó munkát ha holnap nekiállsz mire jó idő lesz addigra pont kicseréled
Krézi vagy aki hozzáértő. A 2005-ös 636-on, hogyan lehet kiszedni a légszűrőt és az aksit anélkül, hogy a tankot le kellene szedjem, mert én eddig még sose jöttem rá és lehet, hogy van egyszerűbb módja is mint, hogy a tankot arrébb teszem.
Nem voltam és nem is tudom mikor tudok menni talán hétfőn ma csak 12 ig vannak én meg nem valszeg hogy eltudok ma lépni 10 ig a telepről de ha mégis akkor rikítok