KRÉZI! mikor csinálsz meg 1 két apróságot az új autókán? semmi szerszámom se garage....,
ajtó beállítás 1db, kézifék beáll 1db, első futómű beáll 1db
na na na na na?
Így kép alapján csak a kar végi kopásból lehet megmondani de amúgy patikának tűnik a gép tényleg és hát igen a plekiért nyakon baszkodás járna rendessen .
Sok sikert az eladáshoz sajnos.
az előző tulaj újrafényezte, úgy adta ide, azok a sérülések sem voltak vészesek tehát a motor tuti nem sérülhetett csak az idom karcolódott, még törni se tört. az ár az erőteljes irányár h legyen miről alkudozni:) a drótkefével való plexitakarításért nyakon kéne vágni az illetékest
Gondolom valami szar rongyal vagy "tisztittó" szerrel takarították a plekit azért lett ilyen.
A csúszást meg a kuplung karon lévő pöttyet látszó csúszásnyomból gondoltam akkor az idom is karcolódott nem és újra fényettetted szép lett akár ki is csinálta .
egyet "csúsztam" de a ruhámon látszik csak meg a bukógombán van pár karc, szal nem nevezném igazi csúszásnak
plexit pedig nyáron akartam venni, így vettem a motort, el nem tom képzelni, hogy került rá a sok karc
Sziasztok!
Sajna el kell, hogy adjam a vasam autóvásárlás miatt... egy 2003 -as fenevadról van szó. Ez volt mindenen, szal minden jóban részesítettem, gyönyörű állapotban van. magyarországi, hibátlan 39000 km van benne. gyönyörködjetek
Sziasztok. 2007-2008-as zx6r-t vennék kp-ra. Sérülésmentes,szervízkönyves kell csak.(lehetőleg zöld )Pályázott,kintről behozott, javítgatott, 30ekm-es nem érdekel. Ha tudtok privbe üzenjetek! Köszönöm
A reggeli híradóban azt mondák aki ma reggel munkába indul az vigyen magával hólapátot, pokrócot, jégoldót, vontatókötelet, elemlámpát, autóemelőt és pótkereket.
Ne tudjátok meg milyen hülyén néztem ki a buszon.
http://www.vatera.hu/kawasaki_...
hol vagy kellenél! ma!
ajtó beállítás 1db, kézifék beáll 1db, első futómű beáll 1db
na na na na na?
Sok sikert az eladáshoz sajnos.
Ja és ha nem vagyok indiszkrét miért adod el ?
Látom te sem a gumi közepét használod csak .
A csúszást meg a kuplung karon lévő pöttyet látszó csúszásnyomból gondoltam akkor az idom is karcolódott nem és újra fényettetted szép lett akár ki is csinálta .
Mennyibe adod ? ha szabad kérdezni .
plexit pedig nyáron akartam venni, így vettem a motort, el nem tom képzelni, hogy került rá a sok karc
1 : csúsztál vele?
2: a plekit miért nem cserélted le geci karcos
asszem több kérdésem nincs .
Sajna el kell, hogy adjam a vasam autóvásárlás miatt... egy 2003 -as fenevadról van szó. Ez volt mindenen, szal minden jóban részesítettem, gyönyörű állapotban van. magyarországi, hibátlan 39000 km van benne. gyönyörködjetek
Ne tudjátok meg milyen hülyén néztem ki a buszon.