Tihamér őszinte leszek veled jó de nem haragudj meg ok.
Na akkor mondom :
- jobban jártál vele
pozitív tulajdonsága:
KAWASAKI
negatív tulajdonsága:
A köcsög megeszi hamar a benyát
őőő asszem más nincs , .
hello!
1 hete van 636om 2005ös!Hringre fogom használni meg utcára!mi a véleményetek róla!Gsxr600k5öm volt amit ringen használtam...gondolom ez jobb lesz!Futóműre mintha lenne panasz nemtom mi igaz mi nem...sztetek mi a pozitiv illetve negativ részek a motorban?
Ecce: ha melegszik a motorod akkor lassan mész; ha lassan mész akkor minek a teljesítmény (amit ez a kis tuning ígér), na meg sportmotor?
Kécce: a túlmelegedés ellen már kitalálták a ventilátort, ha a kalahári sivatagot akarod meghódítani akkor ez a kis csőcske meg nem fog segíteni.
Hali! Olyan ügyben érdeklődnék h a 2002-es 636-os kipufogó rendszere az megegyezik a 2003-as 2004-es rendszerével? Mert ahogy elnézem a motorjuk az egyforma az injektor kivételével...
Crazy segits nekem légyszi na mondom mibe jó............ de figyelj a gyári kipu rendszernél vannak azok a kis összekötök a csonknál na ha én azt onnak kipattinton sarokcsihulóval és behegülöm akkor mi a tököm történik beszarik a mnotor bagy nem szarik be van -e egyáltalán annak valami szerepe hmmmmm ? .
Kösz a választ és nem bassz le ha hülyeséget kérdeztem jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
óóó .
Na akkor mondom :
- jobban jártál vele
pozitív tulajdonsága:
KAWASAKI
negatív tulajdonsága:
A köcsög megeszi hamar a benyát
őőő asszem más nincs , .
Rem. nem haragszól .