Sziasztok!
Elkészült a zöccség.
Állítómű hibát hozott hibásnak a gyári kiolvasó.
De az igazi hibát a nem megfelelően beállított bowdenek okozták.
Az állítómű szét lett szedve.A megfelelő pozicióban pedig beállítva,összerakva.Bowdenek beállítva.
Ismét zsír a gép.
Valaki nem tudja , hogy a hyperpro kormány lengéscsillapítóba mennyi olaj kell? (ml) illetve milyen tipusu olajat lehet bele rakni? Teloolaj, hidraulika stb stb...
Nem tudom már ahhoz a jelszót mert én már rég léptem be el is felejtettem hogy olyan , viszont kerestem neked egy másikat ez nem kér pass-t és ebben van part cat. robbantott ábrás meg egy karbantartós
A gyújtás ráadáskor az exup motor elforgatja az exup szelepet a két végállásba. Mivel nincs szeleped így ezt nem tudja, forog összevissza nem csoda hogy hibát jelez. Az exup tengelyre szerelni kell egy darab vasat, ami ütközik abba a műanyag baszásba amibe mennek az exupszelep állító bovdenek (elvileg adni kellett volna a sportdobbal) hogy érzékelje a két végállást.
Most állok motorvásárlás előtt, és gondoltam az ZX6R-esre.
Főleg hobbi célra kéne.
Kb 600-650 ezer forintom lenne rá, és szeretnék egy jó állapotút venni.
Nem nagyon találtam, esetleg tudtok 1-2 ilyet?
Ez még, ami ha nincs széthajtva jó lehet, a többi amit találtam nem igazán nyerő. ZX-6R (1) ZX-6R (2)
Elkészült a zöccség.
Állítómű hibát hozott hibásnak a gyári kiolvasó.
De az igazi hibát a nem megfelelően beállított bowdenek okozták.
Az állítómű szét lett szedve.A megfelelő pozicióban pedig beállítva,összerakva.Bowdenek beállítva.
Ismét zsír a gép.
Exup motorod nincs elfekvőben 05-06-os zx6r-hez?
05.rar|18235|R~3F53E970C8262C2AE5C39B473CFD70FA
Nem tudom már ahhoz a jelszót mert én már rég léptem be el is felejtettem hogy olyan , viszont kerestem neked egy másikat ez nem kér pass-t és ebben van part cat. robbantott ábrás meg egy karbantartós
43791 hozzászólás
http://youtu.be/Jp9F2xbUcuY
Mi a jelszó?
A légyszívesen kívül.
itt egy service manual 2005 zx636 hoz
Most állok motorvásárlás előtt, és gondoltam az ZX6R-esre.
Főleg hobbi célra kéne.
Kb 600-650 ezer forintom lenne rá, és szeretnék egy jó állapotút venni.
Nem nagyon találtam, esetleg tudtok 1-2 ilyet?
Ez még, ami ha nincs széthajtva jó lehet, a többi amit találtam nem igazán nyerő.
ZX-6R (1)
ZX-6R (2)
Megköszönném a segítséget!
Üdv,
Dávid
Nézd mit találtam: Exup eliminator
Ha lenne ilyen kawához akkor nem is kellene az exup motor és hibát se dobna.