Majd megyünk... Tényleg! Pl. Kawanapra is mennénk.
Meg még majd össze is kell dobálni a gépet is! Ha lesz időm, majd megyek hozzád. :P Amúgy sztem megtaláltam azt a kis tartó izét ahhoz az elektromos dobozhoz ami az indexnél van.
A Biztosítós tankról valami hír?
utazáshoz két dolog kell...
tételesen:
1.fogkefe
2.hitelkártya....
..
faszomat tanktáska..
tervezgetitek itt a gurulásokat ,én meg járok nélkületek...kutyaütő banda..gázt kéne koppolni nem a klaviatúrát...
kawaroli Zoli vagyok nem hülye,hogy lecseréljem turházos motorra de most el akarok menni a Gallya völgybe ott lesz egy motoros tali és nem ártana valahol aludni is a 3 nap alatt ezért kéne egy kicsit turhásittani . Sok lenne szerintem anyukának a sátor + 2 hálózsák + ottani ruha amibe leszünk cipelni hátizsákban ennyire nem akarom gyötörni na jó néha pofán vágom,hogy tudja ki a fönök de azért ennyire nem vagyok én szívtelen , .
Az lesz majd... Már csak pénz kell és folytatjuk vele a munkát. Fékbetétek és fékfolyadék megvan már csak be kell szerelni őket. Szal haladunk szép lassan...
Áh még a polcon vannak. Még crazynek se szedtem le a kuplungkart. Elég sok a melo mostanában, még jövő hét a húzos és akkor pihi. Aztán jöhet a bütykölgetés csinosítás veretés
Baszhatod, mondtam, hogy az exup motorod okozhatja a hibát. Az meg minden indításkor csekkolja a végállást. Ami neked persze nem lesz jó mert a sportdobodon nincs exup szelep. Szerezz be egy határolót az exup motorhoz és jó lesz.
hali ma kiderült miért nem mér az óra . hát azért hogy fogyjon a pénzem mert szar az óra gondolkoztam az FI lámpán ha az akkumulátor sarut leveszem x ideig és minden hibát megszüntetek, majd vissza rakom akkor is fog világítani? VAGY EZ NEM JÓ
Sz-asztok skacok lenne egy kérdésem éppen azon gondolkodom,hogy hogy tudnám elcsúnyítani a motorom ezért vennék rá egy ilyen oldaltáska szerűséget (olyat amilyet belinkelek valami ilyesféle van Mujának is azt hiszem) sztetek jó ez hozzá ? az utas elfér tőle ?
Kéne ti véleményetek is köcce előre is http://www.kepesmotor.hu/motor...
Meg még majd össze is kell dobálni a gépet is! Ha lesz időm, majd megyek hozzád. :P Amúgy sztem megtaláltam azt a kis tartó izét ahhoz az elektromos dobozhoz ami az indexnél van.
A Biztosítós tankról valami hír?