szerdán nyilt nap pénteken verseny..ha csika nem lesz készen ..akor telók nélkül megyek dukko most nem lesz rajta.marad a pávertép és gyorskötöző.ellenben technikailag csillagos 6 os
Szerintem ki tudod olvasni. Hibakódokat a neten megtalálod. Csak meg kell nézni, hogy hogyan lehet kiolvasni. Hondánál mondjuk rövid és hosszú villogások vannak. És ezeknek van egy értékük és az dobja majd ki a hiba forrását.
ved meg ddt től a szétbarkácsolt farokidomot/pályaidom/arra tetszés szerint ragaszthatsz segged puhaságának függvényében ülést /ogre-orange-től/és csinálhatsz rá a csajodnak is ülést hátra.feltéve ha tizesed van..ha hatosod akkor végy egy ilyet és faragd szét a picsába.
Sziasztok , örülök hogy közétek tartozhatom tegnaptól.
Kawasaki zx-6r ninja tuladonos lettem tegnap.A gép 2005.9. havi. A kereskedésben azt mondták ki lett kötve a power és mindig nyitva, ezért ég menet közben a befecskendező vissza jelző lámpa.Igaz ez? Segitsetek.Köszönöm
Ejjjj zsoel.... Hasonló ülő alkalmatosság kellene az énféle hatosomra is, mert a gyári pihepuha ülés túl kényelmes. Viszont a farokidommal közösülés nekem nem jaó, csak a különölés. Ötlet?
http://www.youtube.com/watch?v....
Neked, a tízes mikor lesz harcra kész?
Azért kérdeztem, mert autókhoz pl van OBD II-es készülék meg hibakódlistám. Gondoltam van Motorokhoz is hasonló
De akkor én kérek elnézést
ökkör...
oil
10W40 vagy 50?
Kawasaki zx-6r ninja tuladonos lettem tegnap.A gép 2005.9. havi. A kereskedésben azt mondták ki lett kötve a power és mindig nyitva, ezért ég menet közben a befecskendező vissza jelző lámpa.Igaz ez? Segitsetek.Köszönöm