na húzok az asszonyka mellé! Még egy orális szexre használható vagyok a sok idegeskedés mellett! Meg holnap korán kelek irány a meló mert ezt a telibebaszott 400ft-os kurvaisten benzint is meg kell fizetni a narancs brigádnak meg élni is jó lenne valamibűl...bankszámlám is olyan minuszban van hogy inkább hagyjuk
Mindenki szép álmokat majd az esti orgia után!
Crazy!Te meg 2-3 mondatba foglald már össze hogy mi a pöcs baja van a motoromnak azon kívül hogy nem te vagy a tulaja
te Joe...nekem meddig kee nevezni? mer valami pina azt mondta miko felhívtam őket hogy helyszínen aznap elég...de a kiírásba meg márc. 19 van...vagy az csak az OB-meg DT -re vonatkozik
Ha nem fog lerohadni a motorom 4km után!
Ez közös megegyezés alapját képezi de mondjuk egy versenyedre is szívesen elkísérne szerintem sok mindenki innen a zx6 topicból! Na meg Bocyt is! Oszt üvőtenénk mint az atom vagyis drukkolnánk!
Elvileg itten kellene lenni 20foknak hogyha a szlovákokhoz akarunk menni a Tátra közelébe mert a pöcsünk is lefagyna..Mondjuk aki papír maradjon otthon!
ighy van....mert 3.-án Zsófi megmutatja nektek a ringen a csajos kupán hogy kell titeket hülyérekörbemotorozni.....
2.-án én megyek,,,de az nem érdekes.
Kész vagyok rajtad bazdeg! Faszé nem lakó közelebb nagy spanok lennénk! mondjuk így is az vagy! Üdvözöl a csájém is! Na de nem is ez a lényeg hanem az hogy elvileg a héten jön vatta zsír új akksi és meglássuk a tüneteket hogy "enyhülnek-e".
"ne vedd le az akkusarut járó motornál ..és ne vedd ki belőle!" Nem emléxem hogy ilyet tettem volna de nem is fogok! Na de akkor hogy is van ez bazdmeg? Tudod hülye vagyok mint a picsa meg szeretek értetlenkedni
De ha egyszer felkerülök Pest környékére megkereslek meg azt a sok kawasaki tulajt és úgy bebaszunk mint én most hétvégén hogy 3 napig azt se tudtam fijú vagyok e vagy lány! Kúrva köcsög abhsinte
Szeva panyo11, miért a xenontól is bedögölhet a tekercs? csak azt nem értem miért hisz kevesebbet fogyaszt mint a sima égő nem míg az sima égő 55W addig a xenon 35W asszem. Vagy nem jól tudom ?
na..ujraértelmeztem...és megértettem..de csak mert töltöttem egyet..
dobd ki az akksit a picsába..vegxyél bele rendeset..
és!ne vedd le az akkusarut járó motornál ..és ne vedd ki belőle!
Nem akarok senkit megbántani!Neki,meg kuscsi baszcsi
Mindenki szép álmokat majd az esti orgia után!
Crazy!Te meg 2-3 mondatba foglald már össze hogy mi a pöcs baja van a motoromnak azon kívül hogy nem te vagy a tulaja
Na adios AMIGOS
2 nagyon aranyos videó! mondjuk AZ ELSŐTŐL én már most elélveztem!
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.c
om/watch?v...
Akkor most egál?
Ez közös megegyezés alapját képezi de mondjuk egy versenyedre is szívesen elkísérne szerintem sok mindenki innen a zx6 topicból! Na meg Bocyt is! Oszt üvőtenénk mint az atom vagyis drukkolnánk!
Elvileg itten kellene lenni 20foknak hogyha a szlovákokhoz akarunk menni a Tátra közelébe mert a pöcsünk is lefagyna..Mondjuk aki papír maradjon otthon!
2.-án én megyek,,,de az nem érdekes.
"ne vedd le az akkusarut járó motornál ..és ne vedd ki belőle!" Nem emléxem hogy ilyet tettem volna de nem is fogok! Na de akkor hogy is van ez bazdmeg? Tudod hülye vagyok mint a picsa meg szeretek értetlenkedni
De ha egyszer felkerülök Pest környékére megkereslek meg azt a sok kawasaki tulajt és úgy bebaszunk mint én most hétvégén hogy 3 napig azt se tudtam fijú vagyok e vagy lány! Kúrva köcsög abhsinte
dobd ki az akksit a picsába..vegxyél bele rendeset..
és!ne vedd le az akkusarut járó motornál ..és ne vedd ki belőle!