Igen az az imbuszfejes csavar jön ki onnan, és annak a végén van az a kis anya ami a képen is van, abba kap bele ami jár a gombához. De megnéztem pár fajtát és mindegyik ilyen máshogy nem lehet ferakni ezeket.
abban a vastag csavarban van menet? Én úgy emlékszem nincs azért nem tudok csinálni de holnap megnézem jobban. annak a végén volt valami imusz vejű csavar? mert nekem imbusz fej van ott.
Szeva Dáriusz ennyi az egész kiveszem a közepéből a csavart ezt belerakom aztán kész. Itt valaminek kell lennie túl egyszerű valami hibádzik. Mennyit tart az a csavar amit beleraktál,mert így nem tűnik olyan bazira masszívnak .
Zx6r 05-06 évjáratra szerelhető komplett kipufogó rendszert keresek (kipuff topicba írtam már, de gondoltam ide is felteszem, ha nem bánjátok : )
Szóba jöhet akra, yoshi, ill. twobrothers-nek nagyon jó dual dobja van erre az évjáratra, de tudtommal leömlőt nem gyárt hozzá.. persze lehet különböző gyártótól a dob és a leömlő..)
ui: esetleg AlexCBR elérhetősége megvan valakinek? rég nem járt erre, de ilyen téren a régi hozzászólások alapján ő nagy segítség volt
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Zx6r 05-06 évjáratra szerelhető komplett kipufogó rendszert keresek (kipuff topicba írtam már, de gondoltam ide is felteszem, ha nem bánjátok : )
Szóba jöhet akra, yoshi, ill. twobrothers-nek nagyon jó dual dobja van erre az évjáratra, de tudtommal leömlőt nem gyárt hozzá.. persze lehet különböző gyártótól a dob és a leömlő..)
ui: esetleg AlexCBR elérhetősége megvan valakinek? rég nem járt erre, de ilyen téren a régi hozzászólások alapján ő nagy segítség volt
mailcímem: tamas kukac ilovebphostel pont com
köszi!
üdv:
T