azt hiszem itt pofátlan módon beszúrtam neki. Viszont a következő kanyarra olyan lendületet veszítettem hogy kár volt érte. Amúgy nagyon ügyes csajszi hétvégén megyek pályavasat nézni
Sziasztok zöld vérűek ! Hát Suzim lett a végén , mégse 636 om Nem sikerült a baki dolgokat elintézni , a másik kis Kawát meg az orrom elől vették meg.... de sebaj , japán gépek nem rosszak Majd megyek Kawás haverral látogatni titeket a Lime partitokra
...értem én és köszi ddt! Valahogy elkellene kezdeni de őszintén bevallom azért félnék odabaszni a mostanit! Gondolkoztam hogy ezt kellene félig meddig átalakítani..Mondjuk pályaidom meg 1-2 tartalék fékkar és lábtartó...
1.2.3.4.
Mondjuk én 6-700e-ért vennék egy 2004 utána 600-ast. Nagyon kevés pénzért nem érdemes venni mert többet költesz majd rá mint a vételára volt. Arról nem is beszélve, hogy pályán mennyivel fontosabb a megbízhatóság. Ha a cél végén pukkan el a féked mert 15 éves...
Sziasztok!
Szerintetek a két szűrő ugyan az, csak kerettel illetve keret nélkül?
Típus szerint az egyik HFA 2603 és HFA 2602. A motoromba elvileg a 2602-es (keretes) kell, de a régiről levehető a keret...
Kedves Barátok, Ismerősök és Motoros társak.. Kiss Viktor (Vitya) Testvérem, Barátotok, Ismerősötök, Motoros társatok temetése 2011.február 23-án 11. órakor lesz a XXII. kerületi Angeli úti temetőben. A búcsúzás 10.30 órától kezdődik a temető ravatalozójánál.
Megkérnék mindenkit aki olvassa , ossza meg üzenetemet hogy aki szerette érte...sülhessen a temetéséről...
köszönettel: a gyászoló család
de küldöm a képeket mihelyt hazaértem...
2004-es 636-osom, ezüst, idomsérült ,de meg van hegesztetve...
lámpák,műszerfal épek, futómű váz hibátlan...
19000km-es , még gyári láncszett van rajta ! ! !
olasz papíros, természetesen forgalomba helyezhető !
650.000-et kérnék érte !
Bocsesz,már elkelt...
Na a plexid már úton van..elhagyta Los Angelest!
Mondjuk én 6-700e-ért vennék egy 2004 utána 600-ast. Nagyon kevés pénzért nem érdemes venni mert többet költesz majd rá mint a vételára volt. Arról nem is beszélve, hogy pályán mennyivel fontosabb a megbízhatóság. Ha a cél végén pukkan el a féked mert 15 éves...
Már nem tudnám megfogni...
Ha esetleg vkiknek Power1 2CT-re lenne szüksége !
180-as hátsó
http://www.kepesmotor.hu/sport...
Ha meg szellősebb akkor meg porfogóolajat neki ahogy a sportszűrőkbe
Szerintetek a két szűrő ugyan az, csak kerettel illetve keret nélkül?
Típus szerint az egyik HFA 2603 és HFA 2602. A motoromba elvileg a 2602-es (keretes) kell, de a régiről levehető a keret...
Megkérnék mindenkit aki olvassa , ossza meg üzenetemet hogy aki szerette érte...sülhessen a temetéséről...
köszönettel: a gyászoló család