Sziasztok!
Bocsánat a betolakodásért!
Nem ismertem Viktort, de mélyen lesújtott a hír, amikor láttam az emlékvideót. Ez borzasztó, hogy elveszítettünk egy Motoros Társunkat!
Még egyszer elnézést, hogy csak úgy beírok ide, de gondoltam részvétet nyilvánítok az Egész Családnak, Barátoknak, és Fórumtársaknak itt is! NYUGODJ BÉKÉBEN Viktor!
Barátommal megyünk Budaörsre, beiratkozik a jogsira ( "A") ez olyan délelőtt 10 környéke lesz, aztán még 1-2 dolgot elintézek még.
Szerintem 12 körül ott leszek valamikor.
Vali mindenkinek most olvasom mi történt Viktorral , őszintén sajnálom és részvétem a családnak ,barátoknak. nagyon jó srácnak ismertem meg a fórumon habár soha nem találkoztunk megrendített az eset.
De ha kérünk bármikor megint eljössz talán..."
R.I.P Vitya
Bocsánat a betolakodásért!
Nem ismertem Viktort, de mélyen lesújtott a hír, amikor láttam az emlékvideót. Ez borzasztó, hogy elveszítettünk egy Motoros Társunkat!
Még egyszer elnézést, hogy csak úgy beírok ide, de gondoltam részvétet nyilvánítok az Egész Családnak, Barátoknak, és Fórumtársaknak itt is! NYUGODJ BÉKÉBEN Viktor!
Szerintem 12 körül ott leszek valamikor.
EMLÉKEINKBEN ÖRÖKKÉ ÉLSZ VIKTOR
Nyugodj Békében! Sosem felejtelek el! ♥
Nem ismertem, de nagyon szomorú, ahogy leírtátok.
http://youtu.be/qDm-rqX8lIo
El sem hiszitek mennyire van szar kedvem!HAbár személyesen nem ismerhettem meg itt a fórumon mindig jó srác benyomást keltette!
Isten veled Vitya. R.I.P.
Részvétem a Családnak és a barátoknak! :(