Sajnos személyesen nem tudok elmenni a megemlékezésre de itthon ha hazajövök melóból gyújtok egy gyertyát érte minden féle képpen.
És ha lehet ilyet írni és nem bántalak meg akkor várom a vizsgálat eredményét,mert tényleg vannak olyanok akik csak találgatnak.
Várjuk az infot. köszi
Köszönöm mindenkinek a részvétet és ha úgy gondoljátok hogy szeretnétek megemlékezni rá a barátai ma este 7.30-tól csendes megemlékezés lesz a helyszínen:(((((
Továbbá a találgatások és a sok félinformáció miatt majd a forumokon a vizsgálat eredményéről teszek fel információt...mert nem minden ami látszik, nem sebességfüggő volt a baleset, csak sokan előre találgatnak:(( Kérek mindenkit hogy ezt várjátok meg! köszönöm
sziasztok még mindig eladó pályaidom olcsón kawára:)
a postát én fizetem!vagy személyesen mosonmagyaróváron 60 rugó de alkuképes:)
30 605 6883
gabor8181@freemail.hu
srácok ha a refim jó de a fénykürtöm nem akkor a hiba a fénykürt kapcsolóban van vagy a relé? valaki azt mondta hogy relé egybe van a refiével ha refi müxik akkor relé kizárva.. megkéne csinálnom mert műszakin nem megy át
Részvétem a gyászoló családnak
És ha lehet ilyet írni és nem bántalak meg akkor várom a vizsgálat eredményét,mert tényleg vannak olyanok akik csak találgatnak.
Várjuk az infot. köszi
Janou
Részvétem.
Továbbá a találgatások és a sok félinformáció miatt majd a forumokon a vizsgálat eredményéről teszek fel információt...mert nem minden ami látszik, nem sebességfüggő volt a baleset, csak sokan előre találgatnak:(( Kérek mindenkit hogy ezt várjátok meg! köszönöm
egyszerűen nem lehet napirendre térni efölött....
Este Mujával néztük a videot, s..........
Ez annyira borzasztó!
a postát én fizetem!vagy személyesen mosonmagyaróváron 60 rugó de alkuképes:)
30 605 6883
gabor8181@freemail.hu
A gyászoló családnak,barátainak és ismerőseinek - Fogadjátok őszinte részvétemet!