hello lenne gy olyan problémám hogy 3 ezres fordulat alatt nem megy minden henger a motoron viszont ha 3 ezer fölött használom semmi baja nincs a gépnek ennek mi lehet az okát? gyertyát most cseréltem légszűrő új karbi szinkron megvolt gyertya kábel esetleg gyertyapipa lehet a gond? üdv amúgy egy kawasaki gpx 600 ról van szó
Jó reggelt skacok tegnap volt szerencsém menni kb 200 km-et bazi jól esett.
Strici a fék és kuplung kar kurva jó nem bántam meg sokkal kényelmesebb a kuplungolás és a fékezés is fasza,hogy az ujjam hosszához be tudom állítani a karokat.
Viszont azt nem értem,hogy kanyarokban pl: Tihanyban partról felfelé menet a szűkebb kanyarokban gáz vissza engedésénél és gáz adásánál bazi nagyot ránt a motor aki tudja mi a fasz van írja már meg legyen kedves. Kösz.
Strici a fék és kuplung kar kurva jó nem bántam meg sokkal kényelmesebb a kuplungolás és a fékezés is fasza,hogy az ujjam hosszához be tudom állítani a karokat.
Viszont azt nem értem,hogy kanyarokban pl: Tihanyban partról felfelé menet a szűkebb kanyarokban gáz vissza engedésénél és gáz adásánál bazi nagyot ránt a motor aki tudja mi a fasz van írja már meg legyen kedves. Kösz.
szép lett te buzi