Segítséget szeretnék kérni! Van egy 96os évjáratú kawasaki 600asom. Az a problémám, ha megyek vele 10-20km-t és megállok (leállítom) akkor a túlfolyón (ami a hátsó ülés alatt van, tehát magasan) elkezd folyni a hűtővizem (tartály tele van). Közben a vízhőfokom jó, nem melegszik és miután visszahűl utána meg nem is marad a kiegyenlítőtartályomba. A kérdés az lenne, hogy járt e már vki így vagy tudtok e rá vmit mondani, hogy mitől lehet (dugulás,stb)?
Én nem ismerem, de amikor vettem az enyémet akkoris néztem már a hirdetését. nem bizalomgerjesztö hogy mindenhol más a matrica rajta meg a faridom is, de motorikussan jó akkor megéri. csak nem akarsz egy ilyet 0-ös mellé?
váccáp?
Várjuk a videót
Segítséget szeretnék kérni! Van egy 96os évjáratú kawasaki 600asom. Az a problémám, ha megyek vele 10-20km-t és megállok (leállítom) akkor a túlfolyón (ami a hátsó ülés alatt van, tehát magasan) elkezd folyni a hűtővizem (tartály tele van). Közben a vízhőfokom jó, nem melegszik és miután visszahűl utána meg nem is marad a kiegyenlítőtartályomba. A kérdés az lenne, hogy járt e már vki így vagy tudtok e rá vmit mondani, hogy mitől lehet (dugulás,stb)?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Ha igen akkor érdeklödd mán meg hogy mennyiért csinál egy ilyet?
ez az olaj egész jónak tűnik, igaz húzós az ára de 5 ezerről van leárazva.. szerintetek?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_ninja_zx_63
6r-4293270
motul
4T 10W40 MOTUL 5100 1L 2.500Ft
4T 10W50 MOTUL 5100 1L 2.400Ft
Meg vannak még 15w50 , 5w30 , 5e40 de ezek 4ezer körül mozognak...