Miért is adold el pontosan? Én azért veszek rá bukógombát mert fosok hohy egy balfasz felöki ugyhogy sztenderen van vagy fellöknek akkor legalább nem kell az egész oldalt meg vázat festeni.
Na ez az
Én a külsőnél fontosabbnak tartottam, hogy motorikusan rendbe legyen, jók legyenek a fékek telók gumik stb. A ledes index és a bukógomba már az optikai rendbetétel részhez tartozott.
Az idomok festése is sorra került volna előbb utóbb ha nem jön most ez az ajánlat ami miatt eladom.
ugyanigy járt a mocim elözö gazdija. csak ö lfestette ugyahogy, de lakkozva nem lett. de csak ha nagyon nézed akkor tünki fel. 1 idom fújása 20-25 asszem
Az én első dzsindzsám forgalmijában 93kw volt bent kicsit sokallom bár azt mondta nekem a kereskedő,hogy USA -ból jött ott meg nyitottabb rendszerrel vannak vagy valamivel erősebbek mint az Európaiak de sztem meg semmi külömbség.
Múlt héten volt az enyém padon mérve és egy az egybe 113 LE keréken. Azért az nem rossz egy 9 éves vastól, hogy hozza a gyári értéket, igaz sportkipufogóval, de akkor is. Én megnéznék egy gixert,hogy az mikor adja le a forgalmiba beírt értéket 9 évesen.
Ezel csak az a baj hogy kulfoldi papiros es + 150 ezres amire átiratod az má770 enyém meg 750 . Ja és az enyém 636 ccm ez meg 600. De szép a fényezése, nekem anno ez jobban tetszett mint az enyém designja.
jaja azt tudom! még szerencse hogy nekem van fényező ismerősöm ráadásul profi is :) Nekem még a festéket sem kell fizetnem :D Am ezt nézd, ez veri az összes zx6r-t : http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx_6r-4445922
Hazánkban ritkaságnak számít:
AKRAPOVIC TITANIUM ZX-6R & 636 98/02 Bolt-on - 80eFt
Új ára 577Euro
Érdekelne valakit?
Üdv.Dénes