Kellemest a hasznossal
De ha valóban hirtelen soknak tűnik ez a ruccanás akkor pedig jó lenne itthon "randalírozni" valahol 1 nagyot! Gondolom ebben is sokan benne lennének!
Gondolom pályán fogtok menni, ott viszont keveslem a 8 litert. 200 környékén a 10L lazán lemegy.
Ahhoz hogy megtudd 250 megy a motorod ne menny olyan messzire more! Uhhhhh... elárultam!
Költségek:
Autópálya: 800.-+7.9 euro
Kaja: 10 EutoX 7=kb 70 Euro.
Benzin:max 2500 km. 8 literes átlaggal:200liter.kb 70.000.-
Egyébb(sör, kolbászsörsörsör) 100 euro.
Mindent alaposan felfele kerekítve: 178X 280+70000=120.000, de ez brutálisan fel van kerekítve. Szerintem egy 85-95-ből is meg lehet úszni, ha spórolósabban toljuk.
Nekem nyáron egy Horváth-Olasz-Ausztria kis körút volt tervben de ez még jobban hangzik! De ahhoz hogy legyen is belőle valami jó lenne most szervezkedni mert hamar itt a tavasz és a nyár és jó lenne ha mindenki tisztába lenne az anyagiakkal mert így könnyebb félrerakni minden hónapban egy keveset!
Királyság!
A terv szerint, 1-nap átrobogunk MO-n, Osztrákiában egy fasza túra, az Osztrák Német határon alvás. 2-nap Németország autópálya, feltépünk Berlin vagy, ami csak eszünkbejut(pl. megnézhetnénk valami fasza német múzeumot, ahol ki vannak rakva u-boot-ok rakéták, vagy akár a legendás orosz buran. Ebéd, tűz vissza, vecsora, alvás, másnap pedig Go hazafele. Ez a terv, de többség dönt.
Ki jönne el idén egy 2-3 napos végsebesség hajkurászásra, hova máshova, mint a német autópályára.... Emberek ezrei hajóztatják a világ minden pontjáról versenygépeiket, hogy eljussanak oda, ami nekünk csak 6 órás út.
Haver a K4 gixerhez vett de amikor megláttam hogy miért csak 7.000ft volt azt mondtam hogy ennyit nem mér meg hogy hátulról valaki telibeverjen egy kocsival!
Utánanézek de nem hiszem hogy lenne!
az újabb láthatóan erősebbnek tűnik
nekem is volt a 12esen a régebbi fajta,de levettem mert nem látszik jól,csak ha pont a lámpa vonalából nézed.egy halom szar .
12eshez létezik ez az újabb verziós cucc ?
Na akkor megint! Elég sokszor kitárgyaltuk ezt a témát! Vannak olyan eladók amiknek a termékeik elfogadhatóak viszont tavaly haver a K4 750-re rendet és az valami iszonyat fos idomszett volt!Ameddig nem tapizod és nem próbálod felrakni az motorra addig kúrva jó!
A festés halál szar, a műanyag idom kb 1mm "vastag" arról ne is beszéljünk hogy 2 hétbe került mire felraktuk a motorra annyit kellett fabrikálni!
Én a kawiforum oldalán már nem 1 olyan tesztet olvastam amikor a delkevic cég által készített idomokat raktak fel kawasaki gépekre és mindenki megvolt elégedve!Olvass utána! Plusz arról sem szabad megfeledkezni hogy 230$ a cucc ugyanennyi a posta és arre jön 20% áfa plusz 8% adó!az kerek perec 600$! Ha ezt beszorzod a mai dollár árfolyamával bőven elgondolkozol hogy megéri ezt a szopás vagy bontóból veszel használt GYÁRI idomot majd lefesteted..
senkise olyan vagány..pedig megmontammá hogy keróról se rakom le a levezető körben hogy látszódjon rendesen a hasmatrinya...vagy mit kell tenni ?oldalán becsúszni?akkó úgy
És ezt megteheted.
De ha valóban hirtelen soknak tűnik ez a ruccanás akkor pedig jó lenne itthon "randalírozni" valahol 1 nagyot! Gondolom ebben is sokan benne lennének!
Ahhoz hogy megtudd 250 megy a motorod ne menny olyan messzire more! Uhhhhh... elárultam!
Autópálya: 800.-+7.9 euro
Kaja: 10 EutoX 7=kb 70 Euro.
Benzin:max 2500 km. 8 literes átlaggal:200liter.kb 70.000.-
Egyébb(sör, kolbászsörsörsör) 100 euro.
Mindent alaposan felfele kerekítve: 178X 280+70000=120.000, de ez brutálisan fel van kerekítve. Szerintem egy 85-95-ből is meg lehet úszni, ha spórolósabban toljuk.
A terv szerint, 1-nap átrobogunk MO-n, Osztrákiában egy fasza túra, az Osztrák Német határon alvás. 2-nap Németország autópálya, feltépünk Berlin vagy, ami csak eszünkbejut(pl. megnézhetnénk valami fasza német múzeumot, ahol ki vannak rakva u-boot-ok rakéták, vagy akár a legendás orosz buran. Ebéd, tűz vissza, vecsora, alvás, másnap pedig Go hazafele. Ez a terv, de többség dönt.
Idei terv:
Ki jönne el idén egy 2-3 napos végsebesség hajkurászásra, hova máshova, mint a német autópályára.... Emberek ezrei hajóztatják a világ minden pontjáról versenygépeiket, hogy eljussanak oda, ami nekünk csak 6 órás út.
Utánanézek de nem hiszem hogy lenne!
nekem is volt a 12esen a régebbi fajta,de levettem mert nem látszik jól,csak ha pont a lámpa vonalából nézed.egy halom szar .
12eshez létezik ez az újabb verziós cucc ?
http://www.youtube.com/watch?v...
Ez az új fajta amit én tudok hozni!
http://www.youtube.com/watch?v...
videó van róla működés közben
A festés halál szar, a műanyag idom kb 1mm "vastag" arról ne is beszéljünk hogy 2 hétbe került mire felraktuk a motorra annyit kellett fabrikálni!
Én a kawiforum oldalán már nem 1 olyan tesztet olvastam amikor a delkevic cég által készített idomokat raktak fel kawasaki gépekre és mindenki megvolt elégedve!Olvass utána! Plusz arról sem szabad megfeledkezni hogy 230$ a cucc ugyanennyi a posta és arre jön 20% áfa plusz 8% adó!az kerek perec 600$! Ha ezt beszorzod a mai dollár árfolyamával bőven elgondolkozol hogy megéri ezt a szopás vagy bontóból veszel használt GYÁRI idomot majd lefesteted..
pont
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Megéri ilyetn utángyártottat venni, vagy csak a szívás lenne vele? alul vannak képek motorokról ott egész csinik.. de lehet a látszat csal
asszem mostmár elérkeztem oda hogy ki merem majd próbálni a 10 est...