Oksa mester!
Ha jól tudom 4 darabot tudok rendelni! 2 füst 2 akril átlátszót! Szerintem a héten mind a 4et megveszem utána pedig akinek kell majd itt lesznek nálam!
Prilla fasza a dobod mennyibe csináltattad,csinálta?ilyet szeretnék én is (csak kb70-es perfóval ) a másik mellé mikor milyen a hangulatom úgy cserélgetném.
Szasztok skacok sikerült ma mennem kb 10-15 km-et annyira jó hiányzott mint testnek a kenyér nyomtam egy 210-et hamar hát ja nem szarozott a kicsike bírta rendesen már szinke ordított,hogy MÉG MÉG MÉG .
Valakit esetleg érdekelne egy egyedi elképzelés szerint gyártott kipufogó végdob zx-6r 98-01 és zx636 02ig.380mm hosszú,Bolt-on (csavaros rögzítésű) rozsdamentes ovál dob pipa véggel ! Ár megegyezés szerint!
Szia mindenkinek!
Van egy kb 300km-t használt lánckerekem előre 14 foggal nekem z 750 van mikor megrendeltem akkor rosszat kaptam ami zx6r és zx636r hez való igazából szeretném eladni vkinek hogy tavasszal vehessek egy másikat ami az enyémbe való
Ha jól tudom 4 darabot tudok rendelni! 2 füst 2 akril átlátszót! Szerintem a héten mind a 4et megveszem utána pedig akinek kell majd itt lesznek nálam!
Itt dupla ennyi sőt a linken még a régi kivetelű LEd-es lámpa van! Ez az új fényévekkel jobb!
BIKE-IT LED hátsólámpa integrált indexekkel Kawasaki Z750/1000,ZX-63
http://youtu.be/6fOaouv11VM
Valakit esetleg érdekelne egy egyedi elképzelés szerint gyártott kipufogó végdob zx-6r 98-01 és zx636 02ig.380mm hosszú,Bolt-on (csavaros rögzítésű) rozsdamentes ovál dob pipa véggel ! Ár megegyezés szerint!
Üdv.
iszonyat jóó:))
így néz ki
A bolti ára kb 5000Ft+-500 és +postaköltség
Mivel használtam kb 300 km-t de lehet hogy még annyit sem
mit érne neked?
Van egy kb 300km-t használt lánckerekem előre 14 foggal nekem z 750 van mikor megrendeltem akkor rosszat kaptam ami zx6r és zx636r hez való igazából szeretném eladni vkinek hogy tavasszal vehessek egy másikat ami az enyémbe való