Igy van hála neked megis találtam és már készül a terv.
Egy teljes lakkozásért szerintetek sok 15-20e ft?
csak mert most kaptam ajánlatot egy havertol, de mondtam hogy megvárom atervet majd arra mondjon valamit.
Miket rendeltél még a mocidra Strici?
Nálad mi a helyzet? Mi lesz tavasszal a nyerő befutó? Ma nézegettem a motor árakat a használtautón és majdnem eldobtam az agyam!Annyira "nincs " áruk hogy az hihetetlen!
Ja és hozzáteszem ha az a kúrva köcsög műanyag hegesztős nem ilyen trehányul csinálta volna meg nem is fényeztettem volna! kb 5*5cm részt kellett volna visszahegeszteni erre lecsiszolta a fél elejét fasztarisznya volt
Miért tört volna össze?! http://p1.bikepics.com/pics/20...
Egy madár jött belém és mivel külön nem akartam fényezni a fejidomot és volt most pénzem így telibe fújtam!A plusz alkatrészek szintén!szintet váltottam a cégnél és most van egy kis plusz amit a motorra tudok költeni!
Szóval nekem semmi komoly!
Ne viccelj Én köszönöm a fantasztikus tervet! áááá már várom élőben milyen lessz. annyit változtatok h a lánc arany és a lánckerék marad fekete. a lábtartó részen még gondolkodom valami fekete valtermotoban de még az a jövőnél is jövöbb terv.
Köszi és nyugodtan kereshetsz bár tavasszal az érettségi miatt nem biztos, hogy megtalálsz. A közeljövőben majd feldobok egy galériát az új tervekről, ott lesz minden. (sok 636-os, zzr 600, hayabusa, yamaha dt, xjr, ktm exc stb.) Meg felrakom télen a rajz portfóliómat is (ha elkészül), ott is vannak finomságok. Persze csak akit érdekel. Üdv!
Köszi Bálint, hogy felraktad. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sikernek örvendek 636-os körökben. Bár Nektek köszönhetően már szakosodtam Kawasaki ZX-6R irányába. Dáriusz és MrGo636 dolgozok minden szabad időmben, és meg lesz mindkettőtöké, de 1 hét múlva őszi szünet és akkor időm lesz mint a tenger. És vannak még terveim. Bálint motorjához visszatérve, szerintem sem sok a 'Hawaii' minta. A célom az volt, hogy egyedi legyen. Köszönöm a dicséreteket. És ha bármelyik Kawasakisnak tervre lenne szüksége az megtalál. Üdvözletem!
Szted jó 636-hoz ,könnyen felhelyezhető mi a véleményed.