Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát egy alap gép. de most sokkal jobban néz már ki. acsíkot több darabbol tudod felrakni ugye?
A felni csíkot én raktam rá,Az indexhez van trafó de érdekes módon így is gyorsan villog de nem annyira mint képzeled kicsit gyorsabban villog mint ha sima izzossal.

így nézett ki mikor megvettem a motort.
Annyira sztem ne vadító
.
Az indexhez nem kellet valami kis trafó vagy valami? Csakmert ha ledes akkor gyorsan villog mint az álat nem? ugyanugy összetudtad dugni a csatiját?
A felnicsík rajta volt amikor megvetted, vagy te raktad fel?
Semmi gond. Frankó lett a gép.
Holnap én is nyomok fel képeket az enyémröl. bár ahogy körbenéztem a neten..... Még lessz egykét dolog amit berendelek a télen. szépen apránként.
Bocs Dáriusz = dariusz.
Ja és a pleki frankón tereli a szelet most legalább ahogy dariusz is írta "nem tépi le a fejem" , , , .

Az indexek mintha kicsit halványan villognának miért ? , .
Jó estét

Strici meg jöttek a cuccok nagyon szépen köszönöm és bocs nem akartalak zaklatni az emilekkel állandóan.
Még egyszer kösz ,
, , , , , , , , , , .

Egy kép ,hogy milyen lett sztem bazi jól néz ki .
Mennyire akciós és mien?
2003-2004es zx6 hoz akciós lábtartó?
Megvan az új plexim meg az üléspupom. Nagyon bomba a Gép és nem tép le a szél.
Kössz Strici
Te NA racing dobot keresel.
hali!
Fokozatkijelző esetleg van neked?
Hát ebből mindenki ugyanannyit lát mint te, tehát ezt kb senki nem tudja milyen dob van rajta. De ha a remussal nem vagy elégedett akkor vegyél egy régebbi Yoshimurát. Enyémen is az volt de ááá azt nem lehet így szavakban kifejezni milyen volt. Hangos és érces, olyan igazi szűzhártyarepesztő hangja volt.
Kawasaki ZX10 és ZX 6 tipusú pályamotorokhoz, új és használt alkatrészek, kiegészítők,- AKCIÓS árakon.
Sziasztok. Fura kérdéssel fordulok hozzátok :D
Milyen dob van ezen? szeretnék hasonló hangot kreálni az enyémnek :) Hajlamos vagyok még a remus-t is megbabrálni ha van rá módszer.

http://youtu.be/PXz6ccaOzf4
hasonlít rá...de általában azt vettem észre, h nem kompatibilisak még az azonos évjáratú 9es alkatrészek se.
Sziasztok!
Piacra került a motorom, nem hittem h ennyire fájni fog... :(

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx6r-4190554

Ha tudtok valakit rá, számom:0630-2816242
ha nem jön be semmilyen váratlan kurva nagy kiadás kko én ott leszek
Ha a balatonringen lesznek a futamok akkor rám számíthattok a hungaro nekem gecimessze van ahhoz, hogy annyiszor felutazzak.
jaa...nem láttam hogy ahoz írod.
hábazeg..énse tudok...maj belejövök
Dehogy!Csak a zx kupáho motorolni is kellene tudni!
megviccelt a gép vagy mi?
mé?